Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–4



Η Άρτεμις νίκησε στο Γραμματικό τον «αδιάφορο» υποβιβασμένο Ραμνούντα και διατήρησε ζωντανές τις σοβαρές ελπίδες παραμονής της στην κατηγορία. Συναισθανόμενοι την κρισιμότητα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σοβαρά, με διάθεση και καλύτερη (από προηγούμενες φορές) αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι (με 12 μόλις παίκτες) έπαιξαν για το γόητρο και κράτησαν καλά μέχρι το 70’, μάλιστα απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Καρύμπα.
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Φυτιλής (0-1) και στο 30’ ο Ζήκος με τρομερή ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-2. Ο Ραμνούς μείωσε στο 38’ με ωραία προσπάθεια του Νικολέα (1-2). Στο α’ ημίχρονο η Άρτεμις είχε και δύο δοκάρια, με τον Τζούτζι (μετά από κόρνερ) και με τον Τσουκαλά (μετά από ατομική προσπάθεια).
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι φάνηκαν επικίνδυνοι στο πρώτο 15λεπτο και παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 55’ με αυτογκόλ, όταν από λάθος του Καρύμπα η μπάλλα κυλούσε στην ανυπεράσπιστη εστία του αλλά ως «από μηχανής Θεός» ο Δαρβής, ακολούθησε την πορεία της μπάλλας και την τελευταία στιγμή κατάφερε να την διώξει! Στο 58’ ο μοναδικός αναπληρωματικός του Ραμνούντα, ο τερματοφύλακας Στέφ. Κόλλιας, πέρασε στην θέση του τραυματία Μυλωνά, σε θέση σέντερ-φορ!
Η Άρτεμις πέτυχε στη συνέχεια δύο ακόμη τέρματα, στο 74’ (κεφαλιά του Γεωργίου 1-3) και στο 84’ (κοντινό πλασέ του Καζάλα 1-4).
Διαιτητές: Μανιώτης – Κυριακόπουλος, Καραθανάσης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέλλας, Κληρονόμος, Παιδής, Χαμάμης, Τούντας, Μυλωνάς (58’ λ.τρ. Στέφ. Κόλλιας), Κούκης, Κίτσι, Μήτσης, Νικολέας, Ραπτογιάννης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Δαρβής, Σερμαγιάς, Βασιλείου, Στουραΐτης (46’ Βετουλαδίτης), Ζήκος, Γεωργίου (75’ Λένο), Καρόκης, Φυτιλής, Τσουκαλάς, Τζούτζι (46’ Καζάλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money