Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 7 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 5–2
Ο πρωτοπόρος Αστέρας Μενιδίου αρχικά υποτίμησε την Δόξα Ποντίων στο μικρό τοπικό ντέρμπυ, με αποτέλεσμα η Δόξα με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, να διατηρήσει την υπεροχή και να προηγηθεί με 2-0! Το 0-1 πέτυχε ο Μαβίδης με σουτ στο 15’ και το 0-2 ο Τσελενκίδης με πλασέ στο 27’. Ο Αστέρας βελτιώθηκε στο β’ 45λεπτο και κατάφερε να μειώσει στο 60’ με σουτ του Ελευθερίου (1-2). Στο 68’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μισαηλίδης για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο και με την εκτέλεση του φάουλ ο Ελευθερίου ισοφάρισε 2-2!
Η συνέχεια αποδείχθηκε εύκολη για τον Αστέρα, που αξιοποίησε στο έπακρο την αριθμητική του υπεροχή. Είχε δοκάρι στο 70’ με τον Ζούμα και στο 73’ πάλι ο Ζούμας, με κεφαλιά, σημείωσε το 3-2. Λίγο αργότερα (78’) ο Ελευθερίου έκανε χατ-τρικ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (που απέκρουσε αρχικά ο Ντόνας αλλά με δεύτερη προσπάθεια σκοράρησε ο εκτελεστής της ποινής) και στο 86’ ο Ρουμελιώτης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 5-2.
Η Δόξα άφησε καλές εντυπώσεις αλλά ο Αστέρας είχε καλύτερη συνοχή και επιθετική αποτελεσματικότητα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γουργιώτης, Δουλγεράκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Γκιόλας, Αμανατίδης, Ρουμελιώτης, Λιαμκάι (81' Αντωνιάδης), Καϊταλίδης, Κατσίλης, Ζούμας, Ποιμενίδης, Χατήρας, Ελευθερίου, Παλαντζίδης (16' λ.τρ. Αλεξανδρόπουλος, 78' λ.τρ. Αλ. Χρυσολωράς).
ΔΟΞΑ Π.: Διον. Ντόνας, Κουτσουκανίδης, Τσελενκίδης (67' Αν. Σονίδης), Μισαηλίδης, Ρούντος, Χριστιανίδης, Μαρτζέλος, Τσάτσας (60’ Τέγος), Αθανασόπουλος (83' Λευτ. Ντόνας), Μαβίδης, Συμ. Σονίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2–3
Ο Αυλώνας κατάφερε στο 87’ να φύγει αλώβητος από τα Γλυκά Νερά, με νίκη δύσκολη 3-2 επί του δυνατού τοπικού Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος του αγώνα και προηγήθηκαν στο 8’ με κοντινό πλασέ του Δημητριάδη, ύστερα από προσωρινή απόκρουση του Κολαζά σε σουτ του Ελευθεριάδη (0-1). Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 20’ με τον Λούκαρη και το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ.
Στο β’ ημίχρονο ο Αυλώνας διεύρυνε την διαφορά στο 60’ με πλασέ του Πατσαβούρα (0-2) και όλα φαινόταν ότι είχαν τελειώσει… Όμως, ο Αστέρας επικράτησε με τους υψηλόσωμους παίκτες που έριξε στον αγώνα και μέσα σε δύο λεπτά ισοφάρισε! Στο 71’ ο Κιλιμτζίδης με σουτ μείωσε 1-2 και στο 73’ ο Σχίζας με κεφαλιά πέτυχε το 2-2. Μάλιστα, στο 78’ ο Λάζ. Βλαχιώτης είχε και νέο δοκάρι για λογαριασμό των γηπεδούχων!
Τελικά, το δίδυμο Πατσαβούρα-Κούφο αποδείχθηκε πολύ καλό στο κέντρο, επέβαλε τον ρυθμό του και ο Αυλώνας στο 87’ ευτύχησε να σκοράρει και να πάρει σπουδαία νίκη. Ο Κούφο πέρασε εξαιρετική μπαλλιά στον Δημητριάδη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ παραβίασε την εστία του Αστέρα για το τελικό 2-3.
Διαιτητές: (Άλλαξε ο αρχικά ορισθείς Ν. Μπερέτας) Λάμπρος – Κάλλης, Μετακίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Κολαζάς, Σχίζας, Πράσινος, Αγγελής (46’ Κιλιμτζίδης), Λαμπρόπουλος, Φλωκιώτης, Λούκαρης, Παναγόπουλος, Γαλάκος, Ντούγιας (60' Κολόκας), Μιχαηλίδης (46' Λάζ. Βλαχιώτης).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Κούφο, Θεοδοσίου (73' Νακάι), Πατσαβούρας, Ράπτης (46' Λιάπης).

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 4–1
Πολύτιμη νίκη πέτυχε η ΑΕΜ επί του πολύ καλού Αετού Πικερμίου, μετά από αμφίρροπο παιχνίδι. Εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησαν πολλοί φίλοι της ΑΕ Μενιδίου, που βρέθηκαν στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών. Πολύ δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι παίκτες του Γιάννη Βολιώτη και προηγήθηκαν μόλις στο 6'. Εκτέλεσε φάουλ ο Σούλα από πλάγια στο δεύτερο δοκάρι, ο Κονιαβίτης σηκώθηκε με δύναμη και κατάφερε μέσα από τρεις αντιπάλους να πάρει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0. Παραλίγο να γίνει το 2-0 στο 23', όταν από παράλληλη σέντρα του Τσούδη, ο Κορμπάκης με τάκλιν προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Τζάνας απέκρουσε πάνω στην γραμμή. Το Πικέρμι κέρδισε μέτρα, κι απείλησε στο 30' μετά από σουτ του Πικουλίδη (απέκρουσε ο Πασαλίδης) και ο Γεωργάτος πλάσαρε από το σημείο του πέναλτυ αλλά ο Παριανός έδιωξε πάλι πάνω στην γραμμή, σε κόρνερ!
Το 1-1 (σκορ ημιχρόνου) σημείωσε ο Πικουλίδης στο 42' με πολύ ωραίο σουτ από 30 μέτρα!
Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ. Στο 53' ο Νταλάνι «χόρεψε» τον Κονταρίνη και πάσαρε παράλληλα στον Γιαννακουδάκη, όμως εκείνος δεν βρήκε την μπάλλα.
Η ομάδα του Μάνου Χωριανόπουλου, το Πικέρμι, είχε μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει το σκορ στο 55', όταν ο Ζούπα κέρδισε (αυστηρό) πέναλτυ από τον Κονιαβίτη. Όμως, ο Πικουλίδης που το εκτέλεσε, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι!
Οι γηπεδούχοι από το σημείο αυτό του παιχνιδιού κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Στο 58' σε σέντρα ακριβείας του Παριανού, ο Νταλάνι με τάκλιν δεν κατάφερε από πλάγια θέση να απειλήσει. Όμως πάλι ο Νταλάνι, με υποδειγματική πάσα στο 63', βρήκε τον Γιαννακουδάκη και εκείνος με πλασέ από κοντά σκοράρησε (2-1). Στο 65' ο Ρεμούνδος μετά από πάσα του Νάστου, σούταρε από πλάγια, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ με υπερένταση ο Τζάνας. Στο 73' ο Νταλάνι, πάλι από δεξιά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Ρεμούνδο, η κεφαλιά του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
Στο 83' ο Τσούδης έδωσε δεξιά στον Νταλάνι, κι εκείνος με ψηλοκρεμαστή μπαλλιά πάσαρε πάλι στον Τσούδη, ο οποίος με καταπληκτικό πλασέ «κρέμασε» τον Τζάνα και αφού η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα (3-1). Στο 87' ένα σουτ του Αντωνίου πέρασε λίγο ψηλά άουτ, κι ενώ όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, στο 91’ ο Γιαννακουδάκης έκανε πλασεδάκι, η μπάλλα βρήκε εντός περιοχής το χέρι του Γκιντίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ! Ο Κονιαβίτης με το 19ο εφετινό του γκολ, έγραψε το τελικό 4-1, ξεγελώντας τον Τζάνα που έπεσε αντίθετα.
Καλοί οι διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κυριακόπουλος, Ντόστης. Πάντως, χαρίσθηκαν πολλές φορές σε φάσεις που έπρεπε να δείξουν κάρτες…
ΑΕΜ: Πασαλίδης, Κασσής, Κορμπάκης (60’ Ρεμούνδος), Παριανός, Τσούδης (85’ Αντωνίου), Νάστος, Σούλα, Βλάμης, Κονιαβίτης, Νταλάνι, Γιαννακουδάκης (90’ Κορωνίδης).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: Τζάνας, Αλέφαντος, Κονταρίνης (70’ Μποζίνης), Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Βλασσόπουλος (75’ Τσέρμος), Γεωργάτος, Ζούπα, Ταμιχτσής, Πικουλίδης (82’ Κούτρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–2
Μετά από εξαιρετικό παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον, η ισοπαλία επισφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Στην πρώτη μισή ώρα παιχνιδιού ο Αστέρας και στο 15’ άνοιξε το σκορ (1-0) με κεφαλιά του Λιάκου (σε κτύπημα φάουλ του Ζαρόκωστα), είχε δύο τετ-α-τετ με τον Ραυτόπουλο και δοκάρι σε σουτ του Παναγόπουλου!
Σιγά-σιγά ο Γέρακας βελτιώθηκε και στο 39’ ισοφάρισε (1-1) με σουτ από πλάγια θέση του Μίαρη. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 51’ ο Βλασσόπουλος με σουτ έδωσε προβάδισμα στον Γέρακα (1-2) ενώ λίγο αργότερα (65’) ο Τοσσουνιάν έχασε καλή ευκαιρία. Πάντως, στο 67’ ο Αστέρας με κοντινό πλασέ του Γιαννόπουλου έφερε πάλι το ματς στα ίσια (2-2) αλλά στο 70’ ο σκόρερ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα!
Μέχρι το τέλος οι ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη για την νίκη αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλο τέρμα…
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Κανελλόπουλος, Λώλος, Παπανικολόπουλος, Βλάχος, Συμβουλίδης, Λόης (60’ Γιαννακόπουλος), Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Ραυτόπουλος (89’ Άρτας), Ζαρόκωστας, Λιάκος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Βιταλιώτης, Τσιροζίδης, Πατρινός (65’ Μηλιώνης), Ανδριώτης, Καραγεώργος, Χρυστοφιλλόπουλος (75’ Σκανδάλης), Σεχιπάι (35’ λ.τρ. Μίαρης), Βλασόπουλος, Τοσσουνιάν, Αποστολίδης, Βεντούρης.

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–2
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανσταυραϊκός και Συκάμινο, που παρατάχθηκε με 11 παίκτες! Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν από την αρχή και προηγήθηκαν στο 3’ με τέρμα του Σάκκα (1-0). Οι ελλιπείς φιλοξενούμενοι είχαν στο πρώτο ημίχρονο δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Γκας και στο 38’ χαμένη ευκαιρία του Λάμπρου.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (49’) ο Πανσταυραϊκός σε οργανωμένη επίθεση διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Γιάννη Κατσαρή (2-0). Στο 52’ ο Τσαγκαρακης ανάγκασε τον Κουκουβάο σε ασθενή απόκρουση και από κοντά ο Μπάρο μείωσε 2-1. Το ματς απέκτησε ρυθμό, με τους αντιπάλους να ψάχνουν το γκολ και να υπάρχουν ελεύθεροι χώροι στις άμυνες. Αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως στα 3-4 τετ-α-τετ που είχαν, ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Οσμάν «διατήρησε» το Συκάμινο στο ματς.
Έτσι, στο 80’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκας, ο Κάλια ισοφάρισε 2-2! Και στο 88’ ο Τσαγκαράκης πέτυχε κι άλλο γκολ αλλά το ακύρωσε η βοηθός Καραβά ως οφ-σάιντ!
Διαιτητές: Παπάζογλου – Σμυρνή, Καραβά.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Κουκουβάος, Ατάλογλου (85’ Λάσκαρης), Σκλήβας, Λατσούνας, Μυκωνιάτης, Γιάν. Κατσαρής, Μπάσα, Βαγγ. Κατσαρής, Σάκκας, Καπάι, Γκιόμι (80’ Μήτρου).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Κάλια, Γκας, Φώτος, Σακαράκας, Σουβατζής, Μπάρο, Τούκας, Τσαγκαράκης, Λάμπρου, Παπαδάκης.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 3–0
Σε αγώνα με αρκετό ενδιαφέρον, ο Μαύρος Αετός νίκησε γηπεδούχος τον Παλλαυρεωτικό με 3-0. Στο 15’ ο Ηλίας πέτυχε το 1-0 και στο 32’ ο Θεοδωρής το 2-0. Ο Παλλαυρεωτικός είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά δεν τις αξιοποίησε. Λογικά, λοιπόν, ήλθε και το 3-0 στο 80’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (σε χέρι αμυνόμενου) του Οικονόμου, καθώς ο Μαύρος Αετός διατήρησε την υπεροχή, δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν είχε καλά «τελειώματα». Οι φιλοξενούμενοι με 11 μόνο παίκτες, έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο με αραιές (αλλά επικίνδυνες) αντεπιθέσεις.
Διαιτητές: Πολίτης – Προδρομίδης, Σπυρόπουλος.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σταμ. Βασιλάκος, Π. Μάζης, Τοτόμης, Δημ. Βασιλάκος, Καμάρας, Ματζίρι, Οικονόμου (83’ Γεώργας), Λόης (60’ Πανανής), Ηλίας (65’ Θ. Βασιλάκος), Θεοδωρής, Τζίκα.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ελ Γκαναουΐ, Ρώμας, Λαναράς, Ντάνης, Κουλουβράκης, Μπαγιάστας, Βερυκάκης, Νικολαΐδης, Τυφλίδης, Καυκιάς, Αδάμης.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 6–0
Με χαρακτηριστική άνεση επιβλήθηκε ο γηπεδούχος Θησέας του ελλιπέστατου Φοίβου με 6-0. Οι γηπεδο΄χοι πέτυχαν από 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο κι έχασαν αρκετά ακόμη ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν λίγες φορές την εστία του Ευαγγελίου. Σκόρερς ήταν οι Μαγγίνας, Μασούρας 2, Μπούκουρι 2 και Μαγκουσοχατζάκης.
Διαιτητές: Πανούτσος – Τριγάζης, Χριστόπουλος.
ΘΗΣΕΑΣ: Ευαγγελίου, Μηναδάκης, Μαγκουσοχατζάκης, Βιβικίδης, Αλτιπαρμάκης, Σπηλιωτόπουλος (46’ Ζεγκίνης), Μπούκουρι, Κουσούλης (70’ Νάκος), Μασούρας, Μαγγίνας, Γυμνόπουλος (46’ Χαραλαμπίδης).
ΦΟΙΒΟΣ: Χαλβατζής, Χαστάς, Θεοδοσιάδης, Μηλιαράκης, Κ. Ζησιμόπουλος, Παρόλας, Τσαξιρλής, Γ. Ζησιμόπουλος, Όσια, Μαντάς, Αργυρός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money