Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ 10 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 35ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–1
Ο Νικολακάκης είναι και τυπικά πρωταθλητής της Β' κατηγορίας, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος! Νίκησε στην εκπνοή του αγώνα και τον Παθιακάκη 1-0, μετά από αμφίρροπο ματς, ανοικτό και με πολλές ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές.
Οι πρωταθλητές είχαν καλύτερη απόδοση και περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ευθύβολο σουτ από 35 μέτρα του Πιτσούνη στο 11’ έφυγε μόλις άουτ ενώ στο 23’ σε ανατροπή του Καβάση από τον τερματοφύλακα Σπανό, ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτυ και ο Θανάσης Νικολακάκης διαμαρτυρήθηκε έντονα από τον πάγκο, με αποτέλεσμα να τον αποβάλλει ο διαιτητής από τον αγωνιστικό χώρο. Ευκαιρία και δοκάρι είχε στο 37’ ο Τέρζιεφ.
Στο β’ μέρος ο Παθιακάκης προσπάθησε περισσότερο και πίστεψε σε κάτι καλύτερο. Πήρε πρωτοβουλίες και είχαν δύο δοκάρια, στο 60' με τον Σωτηρόπουλο και στο 85' με τον Πετράκη! Όμως, στην εκπνοή του αγώνα (90’) η τύχη επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι στους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχθηκαν γκολ από το πουθενά, ύστερα από σέντρα–σουτ του Τέρζιεφ η μπάλλα κτύπησε στον Ντρένοβα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα (0-1)!
Διαιτητές: Δραγάτης – Γουργιώτης, Χόικας. Έντονα παράπονα εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι για πολλές αποφάσεις του διαιτητή!
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος, Τσίγκος, Τζάος, Κουλούρης, Μπάσολι (34’ Βουρτσάνης), Μ. Τασιούδης, Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα, Πετράκης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μιγγίρης, Πανίδης (46' Νίκας), Τέρζιεφ, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (80' Μουκάνης), Καλλέρης, Καλογερόπουλος, Καβάσης, Πιτσούνης, Εγιουρούμ (85' Βλαντόιου).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–0
Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά ωστόσο στο φινάλε βρήκε λύση και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο. Ο λόγος για τον Άρη Βούλας ο οποίος στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ επικράτησε 1-0 του Α.Ο. Ατλαντίς και διατηρεί πάντα το πάνω χέρι όσον αφορά την δεύτερη προνομιούχο θέση.
Μια δεύτερη θέση, βέβαια, που δίνει εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία. Να θυμίσουμε πως τρεις στροφές πριν το φινάλε οι ''κιτρινόμαυροι'' βρίσκονται στο +5 από τον τρίτο ΠΑΣ Ωρωπό. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης ήταν η ομάδα που έψαξε περισσότερο το γκολ και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια Ατλαντίδα που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στη Βούλα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 35' με τον Παπαγεωργίου αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι, ενώ στο 48' ο Μινάι έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Μπολοβίνου να απειλήσει, ενώ η λύτρωση για τον Άρη ήρθε στο 77'. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Τριανταφυλλίδης έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής και έγραψε το 1-0 το οποίο ήταν και τελικό σκορ.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Καρράς, Τσαλίκογλου.
ΑΡΗΣ: Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Κριλής (75' Γιονγκσούνγκ), Μήτσιος (46' Τριανταφυλλίδης), Παπαγεωργίου, Μινάι (77' Διγενής), Παπαδημητρόπουλος.

Στιγμιότυπο από την φάση του γκολ νίκης του Διονύσου, με σουτ του Σιδηρόπουλου
ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–1
Σημαντική νίκη για την ομάδα του Διονύσου επί του Παμπαιανικού με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι με το νεανικό τους σύνολο έπαιξαν ελεύθερα, μη έχοντας τίποτα να χάσουν απέναντι στον Διόνυσο που καιγόταν για τη νίκη, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες για την παραμονή του στην κατηγορία.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Διόνυσος διατήρησε την υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί στο 17’ με τον Αγγελόπουλο, ύστερα από καλή ενέργεια και σέντρα του Ράλλη από πλάγια δεξιά θέση (1-0).
Ο Παμπαιανικος όμως είχε γρήγορη απάντηση (23’) με κτύπημα φάουλ του Τσιγάρα, ο οποίος από μακρινή απόσταση και πλάγια θέση, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα αφού όσοι προσπάθησαν να μπουν στην πορεία της μπάλλας δεν τα κατάφεραν, γεγονός που δυσκόλεψε την αντίδραση του νεαρού τερματοφύλακα Τασιούλα (1-1).
Ο Διόνυσος συνέχισε να πιέζει, έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Δρόσο (με προσωπική ενέργεια πέρασε 4 αντιπάλους αλλά το πλασέ του εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Μεσσηνέζης).
Στην συνέχεια, ο Διόνυσος διαμαρτυρήθηκε εντονότατα για δύο περιπτώσεις πέναλτυ (μία σε χέρι αμυντικού μετά από κεφαλιά του Γκέσουρα και μία σε ανατροπή του Μαρώλια από τον Μεσσηνέζη).
Το β’ ημίχρονο ήταν εξίσου καλό, με φάσεις και στις δύο εστίες. Ο Παμπαιανικός έχασε στο 53’ την ευκαιρία να προηγηθεί όταν σε λανθασμένη εκτίμηση αμυντικού του Διονύσου και εξ επαφής κεφαλιά προς την εστία του, ο Τασιούλας ενστικτωδώς απέτρεψε το αυτογκόλ, διώχνοντας σε κόρνερ! Από την εκτέλεση κόρνερ (54’), ο Διόνυσος βγήκε σε έξοχη αντεπίθεση και ο Σιδηρόπουλος από δεξιά και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή σημείωσε με εντυπωσιακό σουτ το 2-1.
Ο Παμπαινικός πίεσε για την ισοφάριση, έχοντας από το 70’ και αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολη με 2η κίτρινη κάρτα του Καρατσίκου), είχε μεγάλη στιγμή να ισοφαρίσει στο 75’ αλλά ο Μαρώλιας έδιωξε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή τέρματος. Ο Διόνυσος κράτησε μέχρι το τέλος το 2-1 αφού είχε δοκάρι στο 83’ με σουτ από 30 μέτρα του Μαρώλια, όπως και σουτ του Σιδηρόπουλου μετά από προσωπική ενέργεια μόλις άουτ στο 91’.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κυριακόπουλος, Καραθανάσης. Παράπονα είχε ο Διόνυσος από τον διαιτητή, τόσο για τις φάσεις των δύο πέναλτυ όσο και για την αυστηρότητα που επέδειξε στις κάρτες.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–1
Σπουδαία από κάθε πλευρά νίκη της Βουλιαγμένης στα Σπάτα επί της Αρτέμιδος! Συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία της στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και την σοβαρότητα που δείχνει ειδικά στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια, η Βουλιαγμένη πανηγύρισε τη νίκη επί της βασικής της αντιπάλου στην κούρσα αποφυγής του υποβιβασμού. Η Άρτεμις ήταν μέτρια άλλη μια φορά και οι παίκτες της (γεμάτοι άγχος) δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα…
Η Βουλιαγμένη με την νίκη αυτή έκανε αποφασιστικό βήμα και σε μεγάλο ποσοστό σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία. Το πολύτιμο τέρμα σημείωσε ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά στο 67'.
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Ρούντος, Κάλλης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας, Δαρβής, Καζάλας (51' Καρόκης), Βασιλείου (76' Βετουλαδίτης), Στουραΐτης, Ζήκος, Σερμαγιάς, Γεωργίου (59' Λένο), Φυτιλής, Τσουκαλάς, Αϊδώνης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Α. Λιόλιος, Τσιρλής, Αντάρτης, Σταυρόπουλος (82' Μπεγκάι), Παπαβασιλείου (68' Καραμέτος), Καρδαμίτσης, Μανταλώζης, Πουλάι, Χριστόπουλος, Μαρίου.

ΩΡΩΠΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 2–1
Ο Ωρωπός χωρίς να είναι καλύτερος, νίκησε στην εκπνοή του αγώνα την Νίκη Δροσιάς 2-1. Οι γηπεδούχοι «καρδιοχτύπησαν» αλλά κατάφεραν να νικήσουν και να συνεχίσουν την προσπάθεια για άνοδο, μέχρι τέλους…
Ο Ωρωπός προηγήθηκε μόλις στο 2’ με σουτ από 20 μέτρα του Φιλλή (1-0), όμως στην συνέχεια υποτίμησε την πολύ καλή ομάδα της Δροσιάς και το «πλήρωσε» με ισοφάριση, που πέτυχε στο 50’ ο νεαρός Βουγίδης (1-1).
Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και τετ-α-τετ όπως των Φιλλή, Παπαγεωργίου, Βολιώτη, είχαν δοκάρι στο 60’ με τον Φιλλή αλλά το γκολ δεν ερχόταν, με αποτέλεσμα να τους καταλάβει το άγχος! Η υποβιβασμένη Νίκη Δροσιάς έπαιζε το ήρεμο παιχνίδι της και αμυνόταν επιτυχώς. Μάλιστα, στο 84’ ο Ωρωπός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό τάκλιν. Η λύτρωση των γηπεδούχων ήλθε στο 88’ όταν ο Μπραχιμάι με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Λάπα, σημείωσε το τελικό 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Διαιτητές: Πανούτσος – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Λάπα, Αμπάζι, Κρομμύδας (90' Γεωργακόπουλος), Κατερίνης, Μπραχιμάι, Παπαγεωργίου, Μήτρου, Βολιώτης, Φιλλής (90' Κολοβός), Ευφραιμίδης (70' Κατσίκας).
ΝΙΚΗ: Γκιόκας, Φυρογένης (55' Πιπέρας), Γεωργόπουλος, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Μιχαλάκης, Μούρτης (70' Λιβαθινός), Σινοτρακάι, Κόνιαρης, Μηλιώνης (75' Πολύζος), Βουγίδης.
* Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, του προπονητή Σωτήρη Βίνο στον πάγκο του Ωρωπού. Λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων θα απουσιάσει στα
τρία εναπομείναντα ματς. Μέτα το τέλος το αγώνα οι παίκτες του Ωρωπού «έλουσαν» τον κ. Βίνο με σαμπάνιες (ΦΩΤΟ) και τον ευχαρίστησαν για την πορεία και την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–2
Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα και των δύο ημιχρόνων, ο Αχιλλέας πέρασε νικηφόρα κι από τα Κιούρκα, βυθίζοντας τον Αφιδναϊκό στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.
Στο 15’ ο Καρβούνης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1). Ο Αφιδναϊκός δεν είχε καλή αγωνιστική εικόνα  στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχε την δυνατότητα ισοφάρισης και την απώλεσε… Στο β’ ημίχρονο είχε σημαντικές ευκαιρίες κι ενώ όλα έδειχναν την ισοφάριση, ο Αχιλλέας πραγματοποίησε στο 65’ με τον Τσάκαλο το 0-2, αντίθετα στην ροή του αγώνα. Τότε οι γηπεδούχοι «έμειναν» από ψυχικά αποθέματα και το μόνο που κατάφεραν τελικά, ήταν να μειώσουν με εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Άλι στο 85’, παρ’ όλο που στο τέλος είχαν κι άλλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Άλι, Καραμήτρος (55' λ.τρ. Τσάδαρης), Σκέλλας (75' Σταματέλος), Κλίσι, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Π. Νικολάου, Τσαβδαρίδης, Ι. Νικολάου, Ζαχαρόπουλος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αναπλιώτης, Μπούλιας, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Τσαναχτσίδης, Καραγιαννίδης, Μιχαλόπουλος (77' Μαραντίδης), Καρβούνης (88' Κοσμάς), Τσάκαλος, Σούρμπης (89' Σάλαρι).

ΑΝΟΙΞΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3–0
Εύκολη επικράτηση της Άνοιξης με καλή εμφάνιση, επί του Σαρωνικού με 3-0. Ματς που κρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες αφού την νίκη πήρε η ομάδα που την ήθελε περισσότερο.
Η Άνοιξη έπαιξε αποφασιστικά και πέτυχε το 1-0 μόλις στο 2’ με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή του Παπιδάκη. Στο 14' ο Σκούρας με πλασέ σημείωσε το 2-0 και το 3-0 διαμόρφωσε στο β’ ημίχρονο πάλι με πλασέ ο δραστήριος Παπιδάκης.
Διαιτητές: Μανιώτης – Σπίθας, Ντόστης. Το παιχνίδι άρχισε με 12λεπτη καθυστέρηση λόγω αργοπορημένης άφιξης του γιατρού στο γήπεδο Άνοιξης.
ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος, Κολώτας, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Λιγωμένος, Γιομπάδαλης (80' Βελιτζέλος), Σκούρας (85' Νίκολλι), Παπιδάκης, Λαγαστής (67' Ραΐσης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Ζουμπουρλής, Τσιγαρίδας, Πανταζής, Πάτσιος (71' Παυριανίδης), Ντίνος (80' Θεοδωρίδης), Τσώκος (51' Τοπάλογλου), Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 6–2
Οι Νικητές έπαιξαν σαν …νικητές κι επικράτησαν εύκολα του βαθμολογικά αδιάφορου Ραμνούντα με 6-2 αφού προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 3-1.
Διαιτητές: Μπερέτας – Δουλγεράκης, Βιτσεντζάτος.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Κορωνιάς, Πανουσόπουλος (60’ Σωτηρόπουλος), Παν. Αντωνόπουλος, Σκιαδάς, Στούμπος, Ντούσης, Χαρίσης, Μαλάι, Καραβατάκης, Τσουκαλάς, Τσούκα (64’ Τζούφι), Μπλέτα.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κίτσι, Παιδής, Χαμάμης, Κοκίνι, Τούντας, Κούκης, Δημ. Κόλλιας, Μήτσης, Νικολέας, Κληρονόμος (66’ Μυλωνάς).

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–4
Η Δόξα προηγήθηκε 1-0 στο 20' όταν βρήκε ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα αλλά στην συνέχεια τα Καλύβια «ξύπνησαν», ισοφάρισαν στο 32' με κεφαλιά του Χριστόπουλου σε σέντρα του Τίμου Τσομπανάκη (1-1) και στο 39’ πάλι ο Χριστόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημείωσε το 1-2. Λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Τίμος Τσομπανάκης με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-3 και στο 80' ο Γκίνης με πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
Διαιτητές: Μπουτζουβής – Βασιλάκος, Βλαχόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Γιαννούλας, Ι. Δέδες (46' Καρελιώτης), Ευθ. Τσομπανάκης (75' Πανουργιάς), Λάζαρης, Μασουράκης (70' Ροκανάς), Μίκο, Θεοφ. Τσομπανάκης, Δ. Οικονομίδης, Γκίνης, Χριστόπουλος.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 3–1
Το γηπεδούχο Καπανδρίτι πραγματοποίησε νίκη «ελπίδας» απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, ώστε να κυνηγήσει τις μαθηματικές ελπίδες του για παραμονή! Πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με τον Σπύρο Καραμπιτιάνη και ήταν σε «θέση οδηγού» στο πρώτο ημίχρονο. Μείωσε πρόσκαιρα ο Αήττητος και στην συνέχεια πίεσαν τα Σπάτα, άλλα το Καπανδρίτι ήλεγχε το ματς και στο 92’ με τον Φίλιππο Σδράλια έκανε το 3-1. Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Αχ. Παπαδόπουλος, Λάμπρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money