Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜAKΡΗΣ 2–0



Ο Αυλώνας επικράτησε 2-0 του Θησέα Ν. Μάκρης, κι εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Αστέρα Μενιδίου στο Συκάμινο ώστε να «πιάσει» κορυφή. Τα παιδιά του Θεολόγου Αγαθή έκαναν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή της ομάδας στην Β’ κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν να διακατέχονται από άγχος στο πρώτο ημίωρο, όταν ο Δημητριάδης είχε μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία και δοκάρι στο 25’. Μάλιστα, στο 35’ είχε και ο Θησέας δοκάρι! Τελικά, στο 41’ μετά από κτύπημα κόρνερ του Παλιοσπύρου, ο Σωτήρης Πάντος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Στο 63’ ο Θεοδοσίου σημείωσε το 2-0, με σουτ εκτός περιοχής (μετά από απόκρουση της αντίπαλης άμυνας) κι «έλυσε» τα πόδια των συμπαικτών του.
Στο β’ μέρος ο Αυλώνας ήταν εμφανώς καλύτερος, έχασε ευκαιρίες όπως αυτή του Λιάπη στο 58’ και νίκησε δίκαια μια καλοστημένη και δυνατή ομάδα.
Διαιτητές: Ν. Κορωνιάς – Περδίκης, Κ. Κορωνιάς.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Καρίπης, Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Δημητριάδης, Ελευθεριάδης, Κούφο, Πατσαβούρας, Θεοδοσίου, Λιάπης (70' Νακάι).
ΘΗΣΕΑΣ: Ευαγγελίου, Μηναδάκης, Μπούκουρι, Αλτιπαρμάκης (74’ Ζεγκίνης), Βιβικίδης (46’ Μασούρας), Σπηλιωτόπουλος, Μαγκουσοχατζάκης, Κουσούλης, Μακρυδάκης, Μαγγίνας, Γυμνόπουλος (70’ Βοζίκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money