Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ …ΚΑΓΚΕΛΑ !



  
Πλήθος αντιδράσεων ξεσήκωσε η απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ να ορίσει την 37η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας το Σάββατο 23 Μαΐου. Δεν είναι η πρώτη φορά, που ακολουθείται η συνταγή «λέμε και ξελέμε, χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν, διοίκηση είμαστε, ό,τι θέλουμε κάνουμε».  Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, που η ίδια Επιτροπή είχε ανακοινώσει ότι θα διεξαχθεί ως εμβόλιμη η 37η αγωνιστική, ημέρα Τετάρτη. Επί της πρώτης ανακοίνωσης ακολούθησε μάλιστα και δεύτερη διευκρινιστική, για την οποία στα ‘Νέα της ΕΠΣΑΝΑ’ καυτηριάσαμε το πρόχειρο και ακατάστατο της επιλογής. Τα σωματεία όμως, που κάνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους, είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους. Έκλεισαν πούλμαν για την μετακίνηση των ποδοσφαιριστών, εξασφάλισαν άδειες σε όποιους εργάζονταν, προχώρησαν με δύο λόγια σε ένα σωρό έξοδα. Λογάριαζαν, όπως φαίνεται, χωρίς τον …ξενοδόχο, στην προκειμένη περίπτωση ‘τον δουλευταρά’ (όπως αυτοπροβάλλεται ο ίδιος και τον έχει περί πολλού ο πρόεδρος) της Ένωσης.
«Δεν υφίσταται λόγος για εμβόλιμη, βγαίνει μια χαρά το πρόγραμμα μέχρι τέλος Μαΐου» ήταν το επιχείρημα. Τέτοιου είδους σοβαρός προγραμματισμός είχε γίνει από την Επιτροπή Πρωταθλήματος. Και το χειρότερο είναι, πως αντί για ένα συγγνώμη, «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». «Δεν ανακοινώσαμε εμείς τίποτα» δικαιολογήθηκε ο ιθύνων νους της ανερμάτιστης απόφασης, ο οποίος, για να μην ξεχνιόμαστε, είναι και ο εμπνευστής  του εξορθολογισμού των κατηγοριών, αυτός δηλαδή που επέμεινε να πέσουν πέντε ομάδες από την Β’ κατηγορία και να ανέβουν δύο από την Γ’.
Ο προηγούμενος, που είχε κάνει κάτι τέτοιο πιο παλιά, δεν βρήκε την ψήφο του στις εκλογές του 2008 και ευτυχώς για το ποδόσφαιρο από τότε ιδιωτεύει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money