Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 2–0




Το Συκάμινο σημείωσε νίκη γοήτρου επί του πρωτοπόρου Αστέρα Μενιδίου. Η καλύτερη άμυνα της Γ’ κατηγορίας, το Συκάμινο, με 28 γκολ παθητικό, αντιμετώπισε την καλύτερη επίθεση
με 74 γκολ ενεργητικό. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με προσοχή στην άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις. Σε μια από τις οργανωμένες επιθέσεις στο 30’ ο Τσαγκαράκης με σουτ πέτυχε το 1-0 (σκορ ημιχρόνου). Νωρίτερα (18’) ο Γκας είχε δοκάρι και στο 45’ ο Ζούμας βρήκε κι αυτός το δοκάρι σε προσπάθειά του.
Στο β’ ημίχρονο πάλι το Συκάμινο ήταν καλύτερο, με τους Σακαράκα και Καραμιχάλη να θωρακίζουν την άμυνα ενώ ο τερματοφύλακας Οσμάν ήταν άλλη μια φορά εξαιρετικός. Ο Αστέρας δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση και στο 75’ ο Καϊταλίδης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Παπαπάνου. Το πέναλτυ ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος που το κέρδισε. Ο Παπαπάνου ευστόχησε και το 2-0 έγινε πραγματικότητα!
Διαιτητές: Πολίτης – Στάσης, Γούλας.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γκας, Καραμιχάλης, Σακαράκας, Κάλια, Φώτος (90’ Ηλ. Μαργιόλας), Μπάρο, Γκανούδης, Παπαδάκης, Σουβατζής (46’ Παπαπάνου), Τσαγκαράκης (70’ Τσάντζαλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Αστερής, Παλατζίδης, Ρουμελιώτης, Λαμκάι, Καϊταλίδης, Κατσίλης (46’ Ποιμενίδης), Ζούμας, Αλεξανδρόπουλος (80’ Πάτσιος), Χατήρας, Ελευθερίου (60’ Καράμπελας), Γαβρίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money