Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3–0


Το 2-0 από τον Τσώκο με το 9

Άνετη επικράτηση του Σαρωνικού επί του Διονύσου σε παιχνίδι με τους γηπεδούχους καλύτερους σε οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Με την έναρξη του αγώνα ο Σαρωνικός παραλίγο να σημειώσει τέρμα, όταν σε σέντρα-σουτ του Ναυπλιώτη, η μπάλλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του νεαρού Τασιούλα! Μετά, το ματς ήταν μοιρασμένο, χωρίς φάσεις.
Όμως, στο 21’ ο Αλεξίου άνοιξε το σκορ με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ (1-0).
Ο Διόνυσος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 41’ είχε κλασική ευκαιρία με τον Δρόσο αλλά ο Καραλής έδιωξε σε κόρνερ, με εντυπωσιακή απόκρουση.
Δύο λεπτά αργότερα (43’) ο Χατζημιχαηλίδης ενεργώντας έξυπνα, έδωσε πάσα με τακουνάκι στον Τσώκο, κι αυτός πέτυχε από κοντά το 2-0. Στο 55’ τραυματίσθηκε ο Κετέογλου (σχίσιμο στο φρύδι) και αντικαταστάθηκε από τον Μαλατάνο.
Στο 73’ ήταν σειρά του Χατζημιχαηλίδη να σκοράρει, με «ζυγισμένη» κεφαλιά, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Τοπάλογλου. Ο ίδιος παίκτης παραλίγο να σκοράρει εξίσου εντυπωσιακά, όταν σε απ’ ευθείας σουτ (μετά από σέντρα του Τσώκου), η μπάλλα έφυγε άουτ.
Ο Διόνυσος είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά οι παίκτες του δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Πιο χαρακτηριστικές, ήταν οι ευκαιρίες του του Καρατσίκου στο 65’ και του Αγγελόπουλου στο 83’.
Καλή η διαιτησία των Κ. Κορωνιά – Βιντσετζάτου, Δατσέρη.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Γεσιλάι, Ζουμπουρλής, Κετέογλου (57' Μαλατάνος), Τσιγαρίδας, Ν. Πάτσιος (46' Τοπάλογλου), Πανταζής (83' Θεοδωρίδης), Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Τασιούλας, Φαραντάκης (71' Απ. Γκέσουρας), Ζαχαρόπουλος, Καρατσίκος (76’ Αρκαντίνης), Χρ. Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας, Χρυσανθόπουλος, Δρόσος, Σιδηρόπουλος, Χ. Ραυτακόπουλος (46' Αγγελόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money