Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ: ΘΥΕΛΛΑ–ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ



Στο δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» Ραφήνας, η Θύελλα θα υποδεχθεί αύριο Τετάρτη (13/5), ώρα 5 μ.μ., τον Α.Ο Ζευγολατιού Κορινθίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ για την Γ’ εθνική. Ο αγώνας θα κρίνει την δυνατότητα της Θύελλας να συνεχίσει να διατηρεί ελπίδες για άνοδο στην ανώτερη κατηγορία. Διαιτητές ορίσθηκαν οι Μιχαηλίδης – Σοφός, Παγουράς (Βοιωτίας).
Στον άλλο αγώνα του 11ου ομίλου, συναντώνται την ίδια ώρα στην Ρόδο, Ιάλυσος και Ακράτητος, με διαιτητές τους Πειραιώτες Καρυοφίλη – Ζησιμόπουλο και Κουρομιχελάκη.

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΠΟΓΙΑΤΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑΣ!
Στο μεταξύ, σε μετωπική αντιπαράθεση Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και Θύελλας Ραφήνας οδηγεί η επίσημη αποστολή ευχών του Ολυμπιακού στην ομάδα του Ιάλυσου Ρόδου για «καλή επιτυχία» στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία!
Δύο «ποστ» στο facebook από την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου προς την αντίστοιχη επίσημη σελίδα του Ιάλυσου, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση (δίκαιο ξέσπασμα!) του γενικού αρχηγού της Θύελλας Σπύρου Λουκάτου, ο οποίος ανάρτησε στην δική του σελίδα στο facebook το ακόλουθο μήνυμα (χωρίς να κατονομάζει τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου): «Όταν στο facebook αντιπάλου μας στα μπαράζ, υπάρχουν ευχές υπέρ του από ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ και το επίσημο facebook της, καταλαβαίνεις την δυναμική της ομάδας μας και πόσο πόνο έχει προκαλέσει. Το μόνο που έχω να πω σε αυτούς που το σκέφθηκαν, είναι: «Παρακαλάτε να ανέβουμε, γιατί αν δεν τα καταφέρουμε, πάλι πλάτη θα βλέπετε σε πρωτάθλημα και κύπελλο του χρόνου. Ελπίζω η διοίκηση και ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας αυτής, να μην ήταν γνώστες αυτού του εγκληματικού λάθους»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money