Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 5–0



Όταν έμεινε με 10 παίκτες η Μάχη κατέρρευσε και ο γηπεδούχος Αστέρας Βάρης πέτυχε στο β’ ημίχρονο 5 γκολ, μετατρέποντας σε περίπατο την αναμέτρηση.
Στο 44’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μακρόπουλος και η άμυνα των φιλοξενουμένων έχασε την συνοχή της. Οι γηπεδούχοι μέχρι τότε είχαν ευκαιρίες αλλά δεν είχαν σημειώσει τέρμα. Στο β’ μέρος όμως έγιναν ιδιαίτερα πιεστικοί και στο 58’ ο Δημ. Παπάζογλου άνοιξε το σκορ (1-0).
Μέσα σε τρία λεπτά (64’-67’) ο Κούτρος σημείωσε δύο ακόμη τέρματα και «καθάρισε» το ματς (3-0). Το αποτέλεσμα πήρε ακόμη μεγαλύτερη διάσταση με δύο ακόμη γκολ που πέτυχε ο Μίχος στο 78’ και το 88’, για το τελικό 5-0.
Διαιτητές: Ρεντίφης – Δ. Τζαφόλιας, Γουργιώτης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Μαγγίνας, Σκουρλής (76’ Διακρούσης), Τσακύρης (52’ Κριλής), Μαυροθαλασσίτης, Μίχος, Κούτρος, Παπάζογλου (81’ Κουσιάκης), Νιούμαν (72’ Γκιέργκι).
ΜΑΧΗ (Σιδηράς): Δ. Παππάς, Άγγ. Σιδέρης, Αλ. Κοροβέσης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Καρακοζίδης (86’ Ν. Σιδέρης), Νταή, Κ. Σένε (85’ Γεραμάνης), Παρούσος (62’ Κορώνης), Σελαμάι (62’ Φλώρος).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money