Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–2



Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Θησέα και μάλιστα με ανατροπή του σκορ, επί της Ατλαντίδος, που δεν έχει πάρει πόντο στα 3 τελευταία παιχνίδια.
Στο α’ μέρος ο Θησέας ήταν ελαφρώς καλύτερος και είχε εξαιρετική ευκαιρία στο 35’ με κεφαλιά του Ζιάγκου στο δοκάρι ν’ ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του νεοεισελθόντα στον αγώνα Κάτσι (1-0). Όμως, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 79’ με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής του επίσης νεοεισελθόντα Διασίτη (1-1).
Ο Θησέας ολοκλήρωσε την ανατροπή και κατέκτησε την νίκη στο 83’ με τέρμα του Γεωργιάδη. Προηγήθηκε προσπάθεια και σουτ του Ιωάννου, προσωρινή απόκρουση του Τοντισάκη και πλασέ του σκόρερ (1-2). Στο 88’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Οικονόμου.
Διαιτητές: Πανούτσος – Καραθανάσης, Μήταρης. Μετά την λήξη του αγώνα οι φίλοι του Θησέα έβριζαν και απειλούσαν το διαιτητικό τρίο…
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης): Τοντισάκης, Καλφακάκος (53’ Κάτσι), Γιαννόπουλος, Περιβολάρης, Μπενέκος, Παππάς, Πανόπουλος, Μαυράκης (83’ Τσαδήμας), Σιούτης, Μαργέτης, Κωτσάκης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Τσατσούλας, Οικονόμου, Δημητρίου (51’ Διασίτης), Μουλλάκης (91’ Σοφρόνι), Ζιάγκος, Κατσούγκρης, Ιωάννου (85’ Βλασσόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money