Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3–1



Η Λαυρεωτική σε ανοδική πορεία! Νίκησε γηπεδούχος τον Άρη Βούλας 3-1, με ανατροπή του σκορ. Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Πλίτσης με κεφαλιά, δίνοντας προβάδισμα και ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, που άντεξαν μόνο στο πρώτο μέρος (0-1). Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν αισθητά και είχαν δοκάρι σε μακρινό σουτ του Ζατσελλάρι ενώ ο Άρης Βούλας περιορίσθηκε αμυντικά και χωρίς πρωτοβουλίες.
Η Λαυρεωτική ισοφάρισε στο 69’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεοεισελθόντος Βελετάκου (1-1). Ακολούθησαν δύο εύστοχα κτυπήματα πέναλτυ, με τα οποία η Λαυρεωτική εδραίωσε την νίκη της.
Στο 79’ πάλι ο Βελετάκος με την εκτέλεση του πρώτου πέναλτυ έκανε την ανατροπή (2-1). Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Και στο 89’ ο Χρήστου πάλι με πέναλτυ, που κέρδισε ο ίδιος, πέτυχε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Μπερέτας – Κουτζιακουτζίδης, Σπίθας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς (65’ Βελετάκος), Παντελιάς, Παπακωνσταντίνου, Βουκελάτος (89’ Χαμόλι), Κετέογλου, Ζούμας, Ζατσελλάρι (81’ Φετολλάρι), Π. Βανγκέλι (39’ λ.τρ. Χρήστου).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Κολτσίδας (81’ Χούντα), Γιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Βιδάλης (60’ λ.τρ. Βελλής), Λιόσης, Τρίμπος (70’ Μήτρος), Μήτσιος, Κοτζάι, Πλίτσης, Σπυρόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money