Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΑΝΟΙΞΗ 0–0



Τα γηπεδούχα Γλυκά Νερά είχαν τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες αλλά η Άνοιξη πήρε την ισοπαλία 0-0! Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά καθώς η αντίπαλη άμυνα απεδείχθη -εκτός από τυχερή- συμπαγής και δυσκολοκατάβλητη.
Στο β’ μέρος τα Γλυκά Νερά έγιναν ακόμη πιο πιεστικά. Στο 60’ ο Αλεξίου είχε το πρώτο δοκάρι με γυριστό σουτ. Στο 71’ πάλι ο Αλεξίου, με κεφαλιά αυτή την φορά, έστειλε την μπάλλα στην οριζόντια δοκό, αφού παρενέβη και ο τερματοφύλακας Μανουσάκης. Στο 75’ ο Στίσι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μανουσάκη αλλά το πλασέ του κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και άουτ!
Στο 78’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βάρδας των γηπεδούχων και στο 85’ έφυγε από το παιχνίδι επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Κωβαίος των φιλοξενουμένων.
Μετά το 85’ οι γηπεδούχοι έπαιξαν μονότερμα την Άνοιξη αλλά γκολ δεν επετεύχθη. Στην καλύτερη ευκαιρία (89’) σε τετ-α-τετ του Μπουγατσιά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μανουσάκης.
Μέτριοι οι διαιτητές Κορδολαίμης – Κάλλης, Β. Τζαφόλιας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης (74’ Τσάνι), Μπέντας, Βατίστας, Βάρδας, Γιουβανέλλης, Αλεξίου, Λάζαρης, Μπουγατσιάς, Νάνος, Στίσι.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος (79’ Οσμανάι), Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Πούφλης (76’ Ξένος), Γκόλιας, Μιχαηλίδης, Γεωργούσης (91’ Δαρζέντας), Κωβαίος.

* Δήλωση του προέδρου της Άνοιξης Τάσου Αγγέλικα
Ο πρόεδρος της Άνοιξης Τάσος Αγγέλικας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο ΑΟ Άνοιξης εκφράζει και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ Γλυκών Νερών για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία τους στον μεταξύ μας αγώνα. Από την πρώτη στιγμή της άφιξης της αποστολής μας στο γήπεδο μέχρι την αποχώρησή της, οι άνθρωποι του ΑΟ Γλυκών Νερών βρίσκονταν δίπλα μας και μας παρείχαν κάθε εξυπηρέτηση. Με την λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών κ. Γιώργος Δρούγκας, με φιλοξένησε στο χώρο του εντευκτηρίου του συλλόγου του και συζητήσαμε για ώρα τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές μας ομάδες. Μάλιστα, αποχωρήσαμε με την διάθεση μιας νέας συνάντησης, στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες, πρακτικές, τεχνογνωσία και κοινές στρατηγικές για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Οφείλω ωστόσο να παραδεχθώ ότι στα δύο χρόνια που έχω την τιμή να υπηρετώ τον ΑΟ Άνοιξης από την θέση του προέδρου, δεν έχω συναντήσει τέτοια ανάλογη και υποδειγματική φιλοξενία από άλλη ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα του ΑΟ Γλυκών Νερών καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και να εκπληρώσει ότι στόχους έχει θέσει. Φυσικά, ο ΑΟ Άνοιξης υπόσχεται ανάλογη φιλοξενία στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money