Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–1



Σημαντική νίκη του Παλληνιακού 1-0 εκτός έδρας επί της Άνοιξης. Στο α’ ημίχρονο οι αντίπαλοι είχαν από δύο καλές ευκαιρίες. Ή Άνοιξη στο 32’ σε τετ-α-τετ του Πούφλη, που απέκρουσε ο Φυλακτός, όπως και στο 36’ σε προσπάθεια του Οσμανάι. Ο Παλληνιακός «απάντησε» με σουτ του Καλιαμπάκα, μετά από κτύπημα κόρνερ, που απέκρουσαν αμυντικοί πάλι σε κόρνερ και στο 42’ κεφαλιά πάλι του Καλιαμπάκα, μπλόκαρε ο Βαζαίος Μανουσάκης.
Στο β’ μέρος απευθείας κτύπημα φάουλ του Ιωσήπου απέκρουσε ο Φυλακτός και στο 73’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάμιου, πάλι ο Καλιαμπάκας έπιασε κεφαλιά-πάσα προς τον Ελ Γκαμάλ, που πέτυχε το γκολ με προβολή (0-1). Υπήρξε διαμαρτυρία για οφ-σάιντ…
Οι πρωτοπόροι είχαν κι άλλες ευκαιρίες στην συνέχεια για περισσότερα τέρματα. Σουτ του Μπίτιλη απέκρουσε ο Μανουσάκης, κτύπημα φάουλ του Σάμιου έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ και συνεχόμενα σουτ των Μπίτιλη και Νικηφοράκη, που απέκρουσε ο Μανουσάκης. Ακόμη, στο 82’ ο Μουστόγιαννης σημείωσε γκολ, που ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σάιντ.
Η Άνοιξη στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στον Παλληνιακό, αν και είχε απουσίες.
Διαιτητές: Μανιώτης – Καραθανάσης, Δ. Τζαφόλιας.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Β. Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος (90’ Άλι), Ιωσήπου (53’ λ.τρ. Μιχαηλίδης), Δρόσος, Κυριάκης, Πούφλης, Γκόλιας, Δρακόπουλος, Γεωργούσης (75’ Καραχάλιος), Οσμανάι (73’ Δαρζέντας).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας (67’ Νικηφοράκης), Ελ Γκαμάλ, Ανδρίκος, Μαλάι, Ηρ. Αλεξίου, Σάμιος, Καλιαμπάκας (83’ Τσιτοφώτος), Χρυσάφης (67’ Μπίτιλης), Κετσετζόγλου (76’ Μουστόγιαννης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money