Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–0



Χωρίς να είναι εμφανώς καλύτερη, η Άρτεμις νίκησε την αρκετά καλή Νίκη Δροσιάς 1-0 και παρέμεινε για δωδέκατη αγωνιστική αήττητη!
Στο 5’ έγινε εμφανές πέναλτυ σε υψωμένο χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής των γηπεδούχων αλλά ο διαιτητής δεν το έκρινε ως πέναλτυ! Και στο 7’ με την βοήθεια και του αέρα, ο Μπουσδέκης πέτυχε με σουτ μέσα από την περιοχή το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, μετά από πάσα του Μάριου Μοιρασγεντή (1-0).
Η Άρτεμις έπαιξε με αλλαγές στο βασικό της σχήμα και σε οικογενειακό επίπεδο στο 87’ ο Νίκος Μοιρασγεντής (γεν. 1996) αντικατέστησε τον αδελφό του Μάριο (γεν. 1999)!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κουλοχέρης, Β. Τζαφόλιας. 4ος: Καραπέτσας. Η Νίκη Δροσιάς διαμαρτυρήθηκε για την μη υπόδειξη του καταφανέστατου πέναλτυ, που ίσως θα άλλαζε την εικόνα και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Και να σκεφθεί κανείς ότι οι διαιτητές ήταν 4!
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Ροζάκος, Αϊδώνης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμαντής, Τογιάλλι (84’ Ιω. Αθανασόπουλος), Μάρ. Μοιρασγεντής (87’ Νικ. Μοιρασγεντής), Κολάγκι, Τσουκαλάς, Κουτρούτσος (70’ Μασσαράς), Μπουσδέκης (57’ Γκούτσιας).
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Πρωτοπαπάς, Μητρόπουλος, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης (61’ Καλαμάρας), Χρ. Γκέσουρας, Γιαβρής, Ελευθερίου (75’ Ασημακόπουλος), Καρατσίκος (78’ Πολύζος), Μίχας, Απ. Γκέσουρας (46’ Μηλιώτης), Αγγελόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money