Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–0
Ο πρωτοπόρος Παλληνιακός νίκησε γηπεδούχος 1-0 και τον Άρη Βούλας. Έτσι, παρέμεινε 6 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο. Στο α’ ημίχρονο ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος κι έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Στο β’ μέρος η υπεροχή ήταν μοιρασμένη και στο τελευταίο ημίωρο ο Άρης Βούλας πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε ευκαιρίες που δεν ολοκληρώθηκαν.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους στο 36’, όταν ο Σάμιος έβγαλε μπροστά τον Μουστόγιαννη, κι αυτός πλάσαρε με επιτυχία τον Κάρσο (1-0).
Στις αρχές του β’ 45λέπτου ο Παλληνιακός έχασε κι άλλη καλή ευκαιρία για γκολ αλλά μετά το 60’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε ορισμένες περιπτώσεις, με πιο σημαντική εκείνη που ο Πλίτσης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Χριστόπουλος, Σοφιάς.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Ν. Βλάχος (89’ Αρκούδας), Ελ Γκαμάλ, Ανδρίκος, Μαλάι, Γεωργουδάκης (75’ Ηρ. Αλεξίου), Αργ. Σάμιος, Καλιαμπάκας (69’ Κετσετζόγλου), Μουστόγιαννης (83’ Κολοτούρος), Μπίτιλης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Κωστόπουλος (74’ Βελλής), Δ. Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Μήτσιος, Μήτρος, Κοτζάι (88’ Τσαλδάρης), Χούντα (92’ Πάνγκος), Παπαδημητρόπουλος, Κολτσίδας (61’ Σπυρόπουλος).

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 3–0
Με πολύ καλή εμφάνιση ο Αστέρας Βάρης επικράτησε γηπεδούχος 3-0 του ισχυρού Παθιακάκη, που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Ο Αστέρας διατήρησε την υπεροχή και πέτυχε το 1-0 στο 20’ με έξοχη ενέργεια και ωραίο σουτ στο «Γ» του Νιούμαν.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έγιναν ακόμη πιο επιθετικοί και στο 60’ ο Κούτρος με πλασέ έκανε το 2-0, μετά από προσπάθεια και πάσα του Παπάζογλου.
Το σκορ έκλεισε στο 87’ πάλι ο Κούτρος με σουτ (3-0).
Διαιτητές: Φωστέρης – Πολυχρονιάδης, Κουλοχέρης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μανάλης, Διακρούσης, Σκουρλής, Τσακύρης (80’ Μαραγκός), Γιαμάς (56’ Μαυροθαλασσίτης), Μίχος, Κριλής (60’ Κούτρος), Δ. Παπάζογλου (86’ Παπαγεωργίου), Νιούμαν.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μουλάς, Ανεζύρης (75’ Κωστένογλου), Αγγελίνας, Ξενάκης, Λαζαρίδης, Θεοδώρου (51’ Ιορδανίδης), Φωτίκας, Κατσιγιάννης, Νικ. Αθανασόπουλος (62’ Γερογιάννης), Ρόμπολας (83’ Τζάος), Ταμάμης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΡΩΠΙ 6–0
Τα Γλυκά Νερά επανήλθαν στις νίκες με εύκολη επικράτηση 6-0 επί του Κορωπίου, που αν δεν ισχυροποιηθεί, φαίνεται ότι θα υποβιβασθεί! Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.
Σε καλή κατάσταση οι Στίσι και Χίσο, σημείωσαν από δύο τέρματα.
1-0: Στο 4’ ο Στίσι με σουτ μέσα από την περιοχή.
2-0: Στο 24’ ο Συμβουλίδης, μετά από γύρισμα του Μπέντα.
3-0: Στο 37’ ο Χίσο με σουτ μέσα από την περιοχή.
4-0: Στο 64’ ο Χίσο, με σουτ.
5-0: Στο 80’ ο Στίσι με πλασέ.
6-0: Στο 90’ ο Γιουβανέλλης με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από συνδυασμό Λάζαρη–Αλεξίου.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Μανάλης, Δ. Τζαφόλιας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδἀκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Βάρδας (70’ Μάνδαλος), Αλ. Αλεξίου, Ρέκα (64’ Λάζαρης), Στίσι, Χίσο (80’ Μπέλμπας), Γιουβανέλλης.
ΚΟΡΩΠΙ (Πετούρης): Παπαθεοδώρου, Ράπτης (46’ Δήμας), Καπουράνι (70’ Ντόκας), Στυλ. Αλεξίου, Μουρούτης, Ντούνης, Χαρίσης, Χρ. Μπανάι, Αλιβιζάτος (55’ Φουντοραδάκης), Πασάς, Ζύκα (90’ Υφαντής).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–0
Η Μάχη υπερείχε αλλά τα Καλύβια είχαν τόσο καλό στήσιμο στο γήπεδο, που δεν έμπαινε γκολ! Έτσι ήλθε φυσιολογικά το 0-0. Το γήπεδο ήταν κακό και η «λασπομαχία» εξελίχθηκε δυναμική μεν αλλά χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ.
Στο α’ ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο καθώς οι ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν αλλά το γήπεδο δεν τους το επέτρεπε. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν μεγαλύτερη κατοχή της μπάλλας, αλλά η επίθεσή τους δεν απείλησε τα Καλύβια, που είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία.
Η Μάχη είχε απουσίες βασικών της στελεχών λόγω αποβολών και τραυματισμών και περιμένει τον νέο χρόνο, για να κάνει 1-2 μεταγραφές και να βελτιωθεί.
Διαιτητές: Μπερέτας – Β. Τζαφόλιας, Σπίθας. Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες (4-4).
ΜΑΧΗ (Σιδηράς): Δ. Παππάς, Άγγ. Σιδέρης, Καρακοζίδης, Βούσουλας, Μακρόπουλος, Καραλής, Καπράλος, Νταή (63’ Κορώνης), Σελαμάι (69’ Φλώρος), Μίχας, Παρούσος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Ντάλλας, Λάμπρ. Καραγιάννης, Χρυσοχόου, Κοτλίδας, Χρ. Κετέογλου, Ιω. Αλεξίου (86’ Κ. Μπρότσι), Χατζηστεφάνου, Ντίνος, Κυριόπουλος (78’ Πασκάλι), Κάιδος (84’ Καρελιώτης), Αναστόπουλος (68’ Αντ. Οικονομίδης).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–4
Σημαντική νίκη του Κεραυνού, που μετά την δικαίωσή του από την ΕΠΟ, πέρασε δεύτερος στην βαθμολογία και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο.
Η Λαυρεωτική ήταν άτυχη… Απεβλήθη μόλις στο 10’ ο τερματοφύλακας Λάμπρος, για ανατροπή εκτός περιοχής του Κοντογιάννη. Χρειάσθηκε να αντικατασταθεί ο Χρήστου για να παίξει τερματοφύλακας ο Τζιτζιφάτος. Λίγο αργότερα, τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε και ο Παντελιάς! Έτσι, ο Κεραυνός σιγά-σιγά κυριάρχησε και επικράτησε εύκολα.
Στο 45’ μετά από συνδυασμό Κακαρά-Έλενα, ο Δ. Λιούμης με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο β’ μέρος (54’) ο Νίκος Βαγγέλης με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 82’, μετά από πάσα του Βίλα, ο Μουσαράι έκανε το 0-3. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 91’ ο Κακαράς με σουτ.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Καραθανάσης, Μήταρης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Λάμπρος, Χουσεΐν, Καλαβρός, Κορωνιάς (68’ Π. Βαγγέλης), Παντελιάς (21’ λ.τρ. Φετολλάρι), Παπακωνσταντίνου, Βουκελάτος, Ιω. Κετέογλου, Χρήστου (11’ Τζιτζιφάτος), Βελετάκος, Ζατσελλάρι (58’ λ.τρ. Ζουμάς).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Τσούκας, Ν. Βαγγέλης, Δ. Λιούμης, Σότα, Τσίκλος, Κοντογιάννης (86’ Μαγγανάς), Έλενας (73’ Μαν. Σάμιος), Κακαράς, Μουσαράι (83’ Μ. Μπρότσι), Βίλα, Ντάη (79’ Αθ. Λιούμης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 5–0
Εύκολη επικράτηση του γηπεδούχου Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου επί του Θησέα Νέας Μάκρης. Το ημίχρονο έληξε 3-0 με δύο γκολ του Ζουρούδη (κεφαλιά από κόρνερ στο 23’ και κτύπημα πέναλτυ στο 26’), κι ένα του Παπιδάκη στο 31’.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έριξαν στροφές και σε ρυθμό ρελαντί πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα με τον Μπούμπα στο 52’ και τον Ντούντιγια στο 91’ για το τελικό 5-0.
Ο Θησέας δημιούργησε στο β’ μέρος μερικές φάσεις στα καρέ του Ντογκοτάρι, ο οποίος όποτε χρειάσθηκε επενέβη αποτελεσματικά.
Διαιτητές: Κάντζος – Δουλγεράκης, Γκούβας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Μπαλωμένος, Ποστόλλι, Χρ. Μπερμπάντης, Μπούμπας, Μπόσιος (60’ Παπαγεωργίου), Παπαντζίμας, Παπιδάκης (75’ Μαστρογιάννης), Ζουρούδης (82’ Ντούντιγια), Μπαλόκας (69’ Ντραγκότι).
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης (77’ Κ. Τσέλιος), Τασσόπουλος, Βλασσόπουλος (70’ Ν. Πάπας), Τσατσούλας, Διασίτης (46’ Σοφρόνι), Οικονόμου, Ζιάγκος, Μουλλάκης, Ιωάννου (60’ Δημητρίου).

ΜΑΡΚΟ – ΑΝΟΙΞΗ 2–0
Η Μαρκό νίκησε γηπεδούχος την Άνοιξη με 2-0, αλλά έμεινε πίσω στην βαθμολογία ύστερα από την απόφαση μηδενισμού της και αφαίρεσης 3 βαθμών από την ΕΠΟ (για το νικηφόρο ματς με τον Κεραυνό στην Κερατέα). Πάντως, η Μαρκό πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και παρά τον άσχημο καιρό, επικράτησε με δύο γκολ που σημείωσε στο β’ ημίχρονο.
Η Άνοιξη είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει στο 39’ με τον Γκόλια και στο 41’ με τον Κωβαίο. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν, με αποτέλεσμα στο 60’ να κερδίσουν πέναλτυ που αμφισβητήθηκε έντονα, σε χέρι εντός περιοχής του Γκόλια (ήταν ακίνητος και είχε το χέρι του κολλημένο στο σώμα). Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Ρεντζής (1-0). Στο 75’ ο Μανουσάκης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ρεντζή και στο 81’ ο Δημογιάννη πέτυχε το 2-0 με κοντινό πλασέ ύστερα από απόκρουση του Μανουσάκη σε σουτ του Μάτι.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Σπυρόπουλος, Κυριακόπουλος. Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες (3-5)!
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης, Αναγνώστου, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννη (90’ Ν. Γκρουστιώτης), Μάτι (90’ Κ. Γκρουστιώτης), Μασκλαβάνος, Λάπας (89’ Γκιούζι), Μερκούρης (83’ Πολυμενάκος).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Βαζ. Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος, Άλι (67’ Πούφλης), Δρόσος, Κυριάκης, Γεωργούσης (69’ Δρακόπουλος), Γκόλιας (76’ Καραχάλιος), Μιχαηλίδης, Δαρζέντας (83’ Γιώργ. Ξένος), Κωβαίος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–2
Από την ώρα που μπήκε στον αγώνα ο Πιτσούνης (61’), ο Νικολακάκης άρχισε να κινείται καλύτερα και παρότι η Ατλαντίς προηγήθηκε στο 70’ με σουτ του Πανόπουλου από 25 μέτρα (σοβαρή ευθύνη έφερε και ο τερματοφύλακας Κατσάνος), κατάφερε έστω και στις καθυστερήσεις να γυρίσει το παιχνίδι και να σημειώσει πολύτιμη νίκη. Απογοήτευση στην Ατλαντίδα, που δεν έχει πάρει βαθμό στα τελευταία 5 παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι ήταν πάλι αδύναμοι στα «στημένα», κι έχασαν το ματς στις λεπτομέρειες…
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στην διάρκεια του αγώνα για αποφάσεις του διαιτητή, που ήταν ιδιαίτερα αυστηρός σ’ αυτούς! Μάλιστα, στο 10’ ακύρωσε (μάλλον αδίκως) γκολ του Μαβίδη με κεφαλιά, ως επιθετικό φάουλ του σκόρερ! Πάντως, στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθηκε μοιρασμένο, χωρίς σημαντικές φάσεις.
Στο β’ μέρος η Ατλαντίς μπήκε πιο δυνατά, πίεσε, έχασε ευκαιρίες με Πανόπουλο και Σιούτη, κι έφθασε στο 1-0 στο 70'.
Ο Νικολακάκης βελτιώθηκε και στο 75’ μετά από κτύπημα φάουλ του Κ. Παπαδόπουλου, ο Βαφειάδης με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.
Στο 90’ και πάλι μετά από εκτέλεση φάουλ του Κ. Παπαδόπουλου, ο Πιτσούνης κέρδισε κεφαλιά, ο τερματοφύλακας Τοντισάκης απέκρουσε προσωρινά και ο Κουμουλίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κουτζιακουτζίδης, Βαρσαμίδης. Παράπονα είχαμε από τον Νικολακάκη για την διαιτησία… Σημειωτέον ότι στις αρχές του β’ ημιχρόνου απεβλήθη του αγωνιστικού χώρου ο προπονητής του Νικολακάκη Γ. Δημητρόπουλος, για συνεχείς διαμαρτυρίες στον διαιτητή.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Τοντισάκης, Θεοδωράκης, Γιαννόπουλος, Κ. Παππάς, Μπενέκος, Μαυράκης, Καρακώστας (89’ Περιβολάρης), Πανόπουλος, Σιούτης, Μαργέτης, Καστής.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Κατσάνος, Κωστόπουλος, Κουμουλίδης, Πάσσαρης, Νίκας, Βαφειάδης, Καβάσης (91’ Τσαπανίδης), Κ. Παπαδόπουλος, Πεΐδης (61’ Πιτσούνης), Μαβίδης (86’ Δαμιανίδης), Σοφιάνοβ (70’ Παρ. Μουκάνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money