Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ – ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ -3 ΣΤΗΝ ΜΑΡΚΟ!

Ο Κεραυνός Κερατέας κέρδισε την ένσταση κατά της ΕΠΣΑΝΑ και της Μαρκό, η οποία τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο συγκεκριμένο αγώνα, αφαίρεση 3 βαθμών και πρόστιμο 200 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. δέχθηκε την έφεση του ποδοσφαιρικού σωματείου Κεραυνός Κερατέας κατά της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής για την ακύρωση της υπ’ αριθ. 1/3-10-2017 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΑΝΑ και κατά του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. Μαρκό και εξαφανίζει την εκκαλουμένη υπ’ αριθ. πρωτ. 1/3-10-2017 απόφαση της Π.Ε./ΕΠΣΑΝΑ. Δέχεται την  υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου κατάθεση ΕΠΣΑΝΑ 1654/26-9-2017 ένσταση του εκκαλούντος σωματείου Κεραυνός Κερατέας.
Κατακυρώνει τον αγώνα που διεξήχθη στις 24-9-2017 στο γήπεδο Κερατέας Αττικής στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ περιόδου 2017-2018, μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας Κεραυνός Κερατέας και της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ο. Μαρκό, υπέρ της ομάδας Κεραυνός Κερατέας, με τέρματα και βαθμούς 3-0.
Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών στην ομάδα Α.Ο. ΜΑΡΚΟ από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ σε βάρος της παραπάνω ομάδας».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money