Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2-1



Η κεφαλιά του Μπαλογιάννη για το 2-1

Ο Πρωτέας «γύρισε» το παιχνίδι, κι επεβλήθη δίκαια 2-1 της καλύτερής του Δόξας Αγ. Άννας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39’ με γκολ του Σάββα ενώ από επιπολαιότητα έχασαν κι άλλες ευκαιρίες.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έπαιξαν για 15’ λεπτά καλό ποδόσφαιρο, κι ανέτρεψαν το σκορ. Στο 53’ μετά από έξοδο και απόκρουση του Παναγόπουλου, ο Τσιαγκάνης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε 1-1. Και στο 60’ ο Θάνος, που είχε χάσει λίγο νωρίτερα σπουδαία ευκαιρία, εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπαλογιάννης με κεφαλιά έδωσε την νίκη στην ομάδα του (2-1).
Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά προσέφερε αρκετές συγκινήσεις στους λίγους θεατές που το παρακολούθησαν, κυρίως μέσα από αυτοκίνητα! Η λήξη της συνάντησης βρήκε τις ομάδες μέσα στο μισοσκόταδο, από την επικρατούσα κακοκαιρία…
Διαιτητές: Κακάνης – Πολίτης, Καραπιπέρης. Ο διαιτητής έδειξς 8 κίτρινες κάρτες (5-3).
ΠΡΩΤΕAΣ (Χάλαρης): Γ. Παππάς, Διακορώνας, Νίνα, Χύκα, Τσιάτσιος, Τσιαγκάνης, Βεϊζάι, Ντούνι (46’ Παπαγεωργίου), Τσαλικίδης, Θάνος (90’ Μωραΐτης), Μπαλογιάννης.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Παναγόπουλος (69’ Βεσάι), Κουλέπης, Κορμπάκης, Τσούπης, Μπίστας (65’ Παϊτέρης), Γκιοϊντέσι, Μουγιολάρι (66’ Στρατής), Θεοδώρου (83’ Γουριώτης), Σάββας, Καλλιανέζος, Γκίνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money