Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–2



Η κακή διαιτησία στον αγώνα αυτό, δεν άφησε περιθώρια για πολλά σχόλια επί του αγωνιστικού μέρους! Ο Άρης Βούλας αποδείχθηκε πιο τυχερός και είχε λιγότερα σφυρίγματα εις βάρος από τους αποτυχημένους διαιτητές της συνάντησης.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπυ, καθώς οι άμυνες των αντιπάλων ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο α’ ημίχρονο! Στο 28’ ο Κολτσίδας έκανε σέντρα και ο Μήτσιος με γυριστό σουτ, σχεδόν ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, έγραψε το 1-0. Στο 42’ μετά από ωραία κίνηση του Κοτζάι και σουτ εκτός περιοχής του Μήτσιου (η μπάλλα άλλαξε πορεία στον Γεωργάκα), έγινε το 2-0. Στην αρχή, τα Γλυκά Νερά έχασαν δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρουν ενώ πιθανόν να έγινε και πέναλτυ του Βελλή στον Μπέντα.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αφού προηγήθηκαν δύο αποβολές, μία από κάθε πλευρά. Στο 47’ απεβλήθη ο Λιόσης και στο 64’ ο Νάνος. Και οι δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το 2-1 συνέβη στο 65’ με σουτ του Μπέντα μέσα από την περιοχή. Και στο 78’ ο Μπουγατσιάς ισοφάρισε 2-2 με κοντινό πλασέ (χωρίς κανένα φάουλ στην φάση, όπως υποστήριξαν οι γηπεδούχοι).
Στο 92’ ακυρώθηκε κανονικό γκολ των Γλυκών Νερών, που πέτυχε με πλασέ ο Γεωργάκας, κατόπιν λανθασμένης υποδείξεως για οφ-σάιντ (δεν υπήρχε, δεδομένου ότι η μπάλλα πήγε στον σκόρερ από αντίπαλο) του β’ βοηθού.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 94’ ο νεοεισελθών Μουστεράκης, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά από πάσα του Παπαδημητρόπουλου (3-2).
Στην τελευταία φάση του αγώνα (96’), οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ (για ανατροπή εντός περιοχής του Μπουγατσιά από τον Κοτζάι) ενώ την εσχάτη των ποινών ζήτησαν και οι γηπεδούχοι στο 80’ για μαρκάρισμα στον Μήτρο.
Διαιτητές: Δραγάτης – Μήταρης, Παπαδιώτης. Οι ομάδες είχαν φοβερά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα (εκτός του α’ βοηθού).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγγούλης): Κάρσος, Βελλής, Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Μήτρος (87’ Παναγιωτακάκος), Μήτσιος (92’ Μουστεράκης), Χούντα (75’ Τρίμπος), Κοτζάι, Κολτσίδας (55’ λ.τρ. Παπαδημητρόπουλος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλλης, Αλ. Αλεξίου, Νάνος, Στίσι (58’ Ρέκα), Χίσο, Λάζαρης (46’ Μπουγατσιάς).

Έντονη διαμαρτυρία των Γλυκών Νερών
* Η διοίκηση των Γλυκών Νερών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Εκάς οι βέβηλοι» (μακριά μας οι μολυσμένοι) ή «άλλαξε ο Μανωλιός, κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»!
Όταν ξεκίνησε η εφετινή αγωνιστική περίοδος, θεωρήσαμε ότι τα περυσινά διαιτητικά και θεσμικά παρατράγουδα κατά της ομάδας μας, θα αποτελούσαν παρελθόν. Διατηρώντας μια ήπια συνεργατική στάση στο πλαίσιο της ΕΠΣΑΝΑ, ενισχύσαμε αγωνιστικά την ομάδα μας, αναβαθμίσαμε το γήπεδό μας και εμπλουτίσαμε το διοικητικό μας πλάνο, ώστε μόνον αυτά να είναι η θωράκιση του Συλλόγου μας, απέναντι σε αγωνιστικές και εξω-αγωνιστικές «αναποδιές».
Δεν αργήσαμε να διαψευσθούμε οικτρά!!! Μόλις ο Α.Ο. Γλυκών Νερών ανέβηκε στην πρώτη θέση, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν επαρκούν οι προσπάθειές μας, για να αντιμετωπίσουμε κάτι που εντέλει είναι βαθιά άρρωστο. Από εκείνη τη στιγμή, πλήθος κραυγαλέων διαιτητικών αποφάσεων εις βάρος της ομάδας, συμπεριελήφθησαν στην προσπάθεια να μην βρίσκεται ο Σύλλογος μας στην κορυφή: Πέναλτυ που δεν μας δόθηκαν, κανονικά γκολ που μας ακυρώνονται, αλλά εφέτος και «εύκολες» κάρτες και αποβολές σε κομβικούς για την ομάδα μας ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε μια ομάδα που το αγωνιστικό της προφίλ -καθ’ ομολογία των αντιπάλων μας- είναι το τεχνικό ποδόσφαιρο και η τακτική και όχι η σκληρότητα και το αντιαθλητικό πάθος.
Αν κάποιοι ανησύχησαν φοβούμενοι ότι η ομάδα μας θα τους πάρει την πρωτιά, ας ηρεμήσουν. Ο Α.Ο. Γλυκών Νερών πορεύεται με κύριο μέλημα τον ποδοσφαιρικό και αγωνιστικό πολιτισμό του, το πολύπλευρα σχεδιασμένο οργανωτικό του πλάνο, την κοινωνική ευαισθησία για την τοπική κοινωνία και την απεριόριστη αγάπη στις νέες γενιές που γνωρίζουν την αθλητική μας φωλιά. Σ’ αυτά νιώθουμε ήδη πρωταθλητές. Παρόλο που δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει προκατάληψη ή συγκεκριμένο σχέδιο, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αρμόδιο ή «αναρμόδιο», να στερεί από την ομάδα μας ό,τι με κόπο κερδίζει μέσα στο γήπεδο».


* Στιγμιότυπα του αγώνα:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money