Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2–1


Η φάση πέναλτυ που δεν δόθηκε υπέρ του Παμπαιανικού στο 50'

Ο Παμπαιανικός απέδειξε στο ματς αυτό ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας! Με τρομερή εμφάνιση υποχρέωσε τον Παλλαυρεωτικό στην δεύτερη εφετινή του ήττα και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία…
Το 2-1 επετεύχθη με ανατροπή, καθώς το ντέρμπυ των πρωτοπόρων κρίθηκε στο τέλος, κι αφού οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας δεν σταμάτησαν να τρέχουν σαν μηχανάκια και να περιορίζουν τους φιλοξενούμενους -τουλάχιστον στο διάστημα αυτό- σε ρόλο κομπάρσου. Ο Παλλαυρεωτικός είχε την βοήθεια 50-70 φίλων του, στο σύνολο των 300 περίπου θεατών.
Στο α’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός διατήρησε την υπεροχή αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ο Παλλαυρεωτικός βγήκε στην επίθεση επικίνδυνα. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Τσιγάρα, Παπασωτηρίου και Λαγό. Οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν ιδιαίτερα την άμυνά τους και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 21’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Κώστα Παπαδόπουλου από 30 μέτρα (0-1).
Στο β’ μέρος ο Παμπαιανικός πίεσε αφόρητα τον Παλλαυρεωτικό, κι αφού η διαιτητής του αρνήθηκε πέναλτυ στο 50’ (καθαρό σπρώξιμο και ανατροπή εντός περιοχής), έχασε σειρά ευκαιριών (ο Κάπα ήταν καλός στις επεμβάσεις του) και φαινόταν πλέον ότι με το ουσιαστικό του ποδόσφαιρο, ο Παμπαιανικός ήλεγχε απόλυτα το κέντρο.
Στο 72’ ο Τσιγάρας εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Παπασωτηρίου με εξαιρετικό άλμα και κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Δεν πέρασε πολλή ώρα (79’), ήλθε και η ανατροπή. Ο Μυρτάι έκλεψε την μπάλλα από τον Πώχο, έδωσε πάσα στον Λαγό, κι αυτός μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ πέτυχε το 2-1, που πανηγυρίσθηκε έξαλλα από παίκτες και οπαδούς της ομάδας της Παιανίας...
Διαιτητές: Αντωνίου, Γκούβας – Παπαδιώτης. Η διαιτητής έδειξε μόνο 6 κίτρινες κάρτες (3-3) ενώ έπρεπε να έχει δείξει τουλάχιστον 3-4 ακόμη (και να αποβάλλει 1-2 παίκτες). Πολλά τα λάθη της σε μαρκαρίσματα από πίσω και πλήρης ανοχή στα δυναμικά (βίαια) κτυπήματα κυρίως από πλευράς φιλοξενουμένων, τους οποίους προστάτευσε και στην εξόφθαλμη περίπτωση του πέναλτυ, με ευθύνη και του α’ βοηθού.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Κοτροζίνης, Σέλβια (93’ Κολλάτος), Γκόμπλιας (91’ Κατσάι), Λαγός (78’ Παρθένης), Τσιγάρας, Μυρτάι (87’ Δημήτρουλας).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης (81’ Σπυρόπουλος), Πώχος (88’ Τσιώλης), Μπεργιάννης (76’ Θεοφανίδης), Πάνου (89’ Σουλιώτης), Αδάμης, Μπεζέρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money