Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ




Κυκλοφόρησαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων υποδομών (εκτός των pre-juniors) και οι αιτήσεις συμμετοχής σε αυτά λήγουν την Παρασκευή 12/9/2014. Η κλήρωση όλων των πρωταθλημάτων υποδομών ορίσθηκε για την Τετάρτη 17/9/2014.
Η αγωνιστική περίοδος θα αρχίσει για τα πρωταθλήματα νέων και παίδων στις 27 και 28/9/14 Σάββατο (ώρα 10.00) και Κυριακή (ώρα 10.00) αντίστοιχα ενώ για τα πρωταθλήματα παμπαίδων και τζούνιορς στις 4 και 5/10/14 Σάββατο (ώρα 12.30’) και Κυριακή (ώρα 12.00) αντίστοιχα.
Δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστών:
Στο πρωτάθλημα νέων συμμετέχουν έως τρεις (3) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από την 1/1/1997 και μετά ενώ μπορεί να γραφούν στο φύλλο αγώνα έως έξι (6) παίκτες γεννηθέντες από 1/1/1997. Απεριόριστη είναι η συμμετοχή ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από την 1/1/1998 και υποχρεωτική η συμμετοχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα τουλάχιστον τριών (3) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από 1/1/1999 και μετά.
Στο πρωτάθλημα παίδων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από την 1/1/2000, με υποχρεωτική την συμμετοχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα τουλάχιστον τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από την 1/1/2001 και μετά.
Στο πρωτάθλημα παμπαίδων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από την 1/1/2002 και μετά.
Στο πρωτάθλημα τζούνιορς συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από την 1/1/2004 και μετά.
Τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών υποχρεούνται να χρησιμοποιούν προπονητές κατέχοντες διπλώματα προπονητών ποδοσφαίρου ΟΥΕΦΑ ή εξομοιωμένα με αυτά ή δίπλωμα γυμναστή, βεβαίωση για τα οποία θα εκδίδεται από την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Σε άλλη περίπτωση, τα σωματεία μπορεί να επιλέξουν να συνεργασθούν με υποψήφιο προπονητή, που θα δηλώσει στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ότι θα εγγραφεί στον κατάλογο για να παρακολουθήσει σχολή προπονητών εντός της περιόδου 2014-2015. Στην συνέχεια τα σωματεία θα ακολουθήσουν την απαιτούμενη διαδικασία για την έκδοση δελτίου αναγνώρισης και πιστοποίησης προπονητή.
Το πρωτάθλημα τζούνιορς η Ένωση αποφάσισε να μην τηρηθεί βαθμολογικός πίνακας στο νέο πρωτάθλημα, στην προσπάθειά της για την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου και την διάδοση της ευγενούς άμιλλας. Η Ένωση, σε εορταστικές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει (ανά όμιλο) μετά το πέρας του πρωταθλήματος, θα απονείμει στις ομάδες κάθε ομίλου που συμμετέχουν, κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια.
Τα σωματεία μπορούν να παραλαμβάνουν τις προκηρύξεις και τις δηλώσεις συμμετοχής των πρωταθλημάτων υποδομών από την γραμματεία της Ένωσης ή από τον ιστότοπο www.epsana.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money