Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

3 ΑΚΟΜΗ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΒΑΡΗΣ




Τρεις νέες μεταγραφές έκανε ο Φοίβος Βάρης στην προσπάθεια συμπλήρωσης του ήδη ενισχυμένου ρόστερ της ομάδας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν: Ο 20χρονος Γιάννης Βογιατζής, ο 24χρονος Δημήτρης Τσαξιρλής και ο 19χρονος Γιώργος Θεοδοσιάδης, άπαντες προερχόμενοι από τον γείτονα Αστέρα Βάρης.
Ο γενικός αρχηγός του Φοίβου Θεόδωρος Παπαργυρίου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι γιατί ολοκληρώσαμε μέχρι τέλους τον μεταγραφικό σχεδιασμό μας και μπορούμε να θέσουμε στην διάθεση του προπονητή μας Γιάννη Τζίμα ένα νεανικό ρόστερ, με σωστές ενέσεις εμπειρίας, αποτελούμενο από 25 ταλαντούχους παίκτες χωρίς να υπολογίζουμε τους εξαιρετικούς 99άρηδες των νέων, που -στην λογική και νοοτροπία του σωματείου μας- είναι εν δυνάμει παίκτες της ανδρικής ομάδος.
Θα ήθελα όμως να δηλώσω δημόσια ότι η ολοκλήρωση αυτή δεν θα ήταν δυνατή, χωρίς την βοήθεια και κατανόηση της διοίκησης του Κυανού Αστέρα Βάρης και κυρίως του προέδρου Νίκου Τυρόπουλου και του αντιπροέδρου Δημήτρη Πάπιου, τους οποίους ευχαριστώ προσωπικά, κυρίως για την περίπτωση του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχω την άποψη ότι πολλές φορές μέσα από αντιπαραθέσεις μπορεί να γεννηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές αμοιβαίος σεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Ειδικά στον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα όταν η κυρίαρχη πολιτική είναι η βοήθεια στα νέα παιδιά.
Θέλω να πιστεύω ότι τα δύο σωματεία της Βάρης μπορούν να συνεργασθούν στενότερα στα χρόνια που έρχονται. Κι αυτό μόνο όφελος μπορεί να προσφέρει στους νέους του δήμου μας. Η διοίκηση του Φοίβου εύχεται στον Κυανό Αστέρα Βάρης ό,τι το καλύτερο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που αρχίζει τις επόμενες ημέρες».

* Ο Φοίβος Βάρης αναζητεί αντίπαλο, ομάδα Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, για φιλική συνάντηση το Σαββατοκύριακο 13-14/9 (τηλ. Θ. Παπαργυρίου 6944-644947).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money