Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ 20/8



Στιγμιότυπο από το φιλικό του Κρυονερίου


* ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΘΥΕΛΛΑ 0–0: Αρκετά καλό παιχνίδι προετοιμασίας. Το 0-0 έδειξε επιθετικές αδυναμίες και στις δύο πλευρές. Πάντως το γηπεδούχο Κρυονέρι είχε σταθερή άμυνα, όπως και η Θύελλα που έχασε ευκαιρίες να σκοράρει στο α’ μέρος. Στο β’ ημίχρονο το Κρυονέρι πίεσε κάπως περισσότερο καθώς η Θύελλα έκανε πολλές αλλαγές και ο ρυθμός της έπεσε.
Καλός ο νεαρός τερματοφύλακας Πάντου, που αγωνίσθηκε και στα 90’ λεπτά λόγω απουσίας του τραυματία Κατσιούλη.

* ΑΙΓΑΛΕΩ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1–1: Στον καταπληκτικό χλοοτάπητα του γηπέδου Αιγάλεω, ο Ολυμπιακός Λαυρίου έπαιξε πολύ καλά και έφερε ισοπαλία 1-1 με το Αιγάλεω, που ισοφάρισε προς το τέλος του παιχνιδιού (82’) το γκολ του Χρήστου από το 60’. Καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Αιγάλεω, ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Μακροδημήτρης, παλιά δόξα της ομάδας του Αιγάλεω.

* ΠΕΥΚΗ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1–2: Στο γήπεδο της Πεύκης, ο Διόνυσος νίκησε 2-1 (ημίχρονο 0-0) την τοπική ομάδα. Το α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με κάθε ομάδα να έχει από 1-2 καλά σουτ στην εστία, τα οποία εξουδετέρωσαν οι τερματοφύλακες. Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος ήταν αισθητά καλύτερος και προηγήθηκε στο 65' με εντυπωσιακό γκολ του Δερμιτζόγλι (σουτ έξω από την περιοχή) και διπλασίασε τα τέρματά του με τον Παξιμάδη στο 75'. Η Πεύκη μείωσε για το τελικό 2-1 στο 87’ λεπτό. Γενικότερα, για το στάδιο προετοιμασίας στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του Διονύσου, υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσίασε στα δύο διαδοχικά φιλικά (με Εθνικό Ν.Μ. 1-2 και με Πεύκη 1-2). Ακολουθούν δύο ιδιαίτερα απαιτητικά φιλικά με Α.Ε. Ηρακλείου (Σάββατο) και Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (Τετάρτη).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΗΤΕΣ 2-5: Το τρίτο γκολ των Νικητών
* ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 2–5: Στο δεύτερο φιλικό που πραγματοποίησαν οι δύο ομάδες, οι Νικητές επεβλήθησαν του γηπεδούχου Παμπαιανικού με 5-2, μετά από παιχνίδι μέτριας ποιότητας. Ο Παμπαιανικός εμφανίσθηκε καλύτερος στο α’ ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκε 1-0 (31' Λαγός). Στην εκπνοή του ημιχρόνου ισοφάρισαν οι Νικητές 1-1, οι οποίοι στο β’ ημίχρονο σημείωσαν τέσσερα ακόμη τέρματα (49', 56', 82' και 86'). Προηγουμένως είχε μειώσει σε 2-3 ο Παμπαιανικός (64' Λούτσος πέναλτυ).

* ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–3: Αν και είχε πολλές ελλείψεις η Βουλιαγμένη (Μανταλώζης, Αντάρτης, Κόρδας, Κυριαζόπουλος, Μπακάλης, Προβίδας, Μπακούρος) έπαιξε στα ίσα τον Νικηφόρο, που ήταν ανώτερος και επιβλήθηκε με 3-1. Και οι δυο προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι από το παιχνίδι το οποίο είχε δύναμη, πάθος και αρκετές καλές φάσεις, κι από τις δύο πλευρές. Εντυπωσιακός ο βελτιωμένος (και συντηρημένος χορτοτάπητας) αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Βουλιαγμένης!

* ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1–1: Πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν (πιο πολλές από τον Κουβαρά) και δυνατή προπόνηση για τις δύο ομάδες. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Σπανόπουλο και ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με τον υπό δοκιμή Γιάννη Κόλλια.
  
* ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ 0-3: Σημαντικά βελτιωμένος ο Παλληνιακός (συγκριτικά με το πρώτο του φιλικό) αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια, ηττήθηκε γηπεδούχος από την όχι καλύτερή του Γλυφάδα, με 0-3 (ημίχρονο 0-2). Αγνώριστος προς το καλύτερο, ο Παλληνιακός έπαιξε στα ίσια με μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας, κι έχασε στα …σημεία, αφού οι Κοβάνης και Κυριόπουλος έχασαν σίγουρα γκολ! Επόμενο φιλικό τεστ του Παλληνιακού είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24/8, στο γήπεδο Γραμματικού, με αντίπαλο την Μάχη Μαραθώνος.

* ΩΡΩΠΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1–0: Πιο έτοιμος ο Ωρωπός, παρά τις ελλείψεις του, πέτυχε ένα γκολ με τον Μηλακώτη και νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την ανέτοιμη ακόμη ομάδα του Καπανδριτίου με 1-0, στα Νέα Παλάτια. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει από ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Ο Ωρωπός έφερε 2-2 γηπεδούχος με τον Απόλλωνα Ερέτριας και το Καπανδρίτι ηττήθηκε 2-0 από τον Ραμνούντα στο Γραμματικό. Επόμενα φιλικά των 2 ομάδων: Το Καπανδρίτι παίζει το Σάββατο με την Νίκη στην Δροσιά και ο Ωρωπός την Κυριακή στην Άνοιξη με την ομώνυμη τοπική ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money