Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ



Οι ομάδες των Αχαρνών μπαίνουν στη νέα αγωνιστική περίοδο με τα δικά τους προβλήματα. Η περιοχή τους είναι γεμάτη από ποδοσφαιρικά ταλέντα και η κορυφαία ομάδα, ο Αχαρναϊκός, ξεφεύγει σιγά-σιγά από τις παλιές συνήθειες και οδηγεί και τις υπόλοιπες ομάδες σε καλύτερες ημέρες.

Εφέτος δεν υπάρχει ομάδα του Μενιδίου στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ… Ο Νικολακάκης και η Δόξα Αγ. Άννας υποβιβάσθηκαν και θα παίξουν στην Β’ κατηγορία. Μαζί τους και ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών.
Στην Γ’ κατηγορία αναμένεται να παίξουν ο Αστέρας Μενιδίου, η ΑΕ Μενιδίου, η Δόξα Ποντίων, η Ελπίδα Αχαρνών και πιθανόν η Αναγέννηση Αυλίζας.
Ο Νικολακάκης με νέο προπονητή τον Μιχάλη Βλάχο, στοχεύει σε απόκτηση παικτών από την Κ-20 της ΑΕΚ.  
Η Δόξα Αγ. Άννας οργανώνεται με τον ίδιο προπονητή Παναγιώτη Φύκια για το νέο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας. Πήρε 4 νέους παίκτες από τον Αχαρναϊκό (2 από την ομάδα Κ-20 και 2 από την ομάδα εφήβων) αλλά έφυγαν άλλα βασικά στελέχη, πολλά από τα οποία κατέληξαν ή μεταπηδούν στην Δόξα Ποντίων, η οποία διαθέτει πλέον νέα και ισχυρή διοίκηση!
Δραστήρια κινείται ο Αχιλλέας, που θα συνεχίσει με προπονητή τον Απόστολο Γουργιώτη, με υψηλούς στόχους... Είναι χαρακτηριστικό ότι αποκτήθηκε ο πολύ έμπειρος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Γιαλαμάς, που αγωνιζόταν στο Κρυονέρι και παλιότερα στον Νικολακάκη και την Δόξα Αγίας Άννας.
Η Δόξα Ποντίων φαίνεται να έχει κάνει –συγκριτικά- τις περισσότερες και καλύτερες μεταγραφές στην περιοχή! Αν είναι αληθές το ρεπορτάζ μας, 4 παίκτες της Δόξας Αγ. Άννας μεταπήδησαν εκεί. Πρόκειται για τους Σιδηρόπουλο, Φέκο, Βλαντόιου και Μαυρίδη! Με τέτοια νέα αποκτήματα, η Δόξα Ποντίων μπορεί να ελπίζει σε πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money