Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΔΕ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ


ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

ΑΝΑΣΤ. ΔΕΔΕΣ
Η διοικητική κρίση του Αφιδναϊκού ξεπεράστηκε (είχαμε γράψει σχετικά στις 20/8) με την παραίτηση του προέδρου και την ανάληψη της θέσης από τον πρώην αντιπρόεδρο του συλλόγου…
Ο πρόεδρος Τάσος Δέδες, έκανε γνωστή με ανοικτή επιστολή την παραίτησή του από τα διοικητικά του συλλόγου, για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας και συνοχής του σωματείου.
Την θέση του κατέλαβε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και παλιός παράγοντας του Αφιδναϊκού Δημήτρης Κουτσούκος, ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν πρόεδρος του συλλόγου και μέχρι πρότινος εκτελούσε χρέη γενικού γραμματέα.

* Στην επιστολή του ο κ. Δέδες ανέφερε: «Αποτελεί τιμή για μένα η επανεκλογή μου για δεύτερη συνεχή φορά ως Προέδρου του Δ.Σ. του Α.Ο. Αφιδναϊκός στην συνεδρίαση της 14/7/2014, κατά την οποία συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 6/7/2014, με διαδικασίες που έγιναν σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου.
Είναι δε ιδιαίτερη τιμή η ανιδιοτελής ενασχόληση με τον Σύλλογο, όπως και η συνεισφορά στην κοινή προσπάθεια για την πρόοδό του και την ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας των νέων της περιοχής μας.
Παρ’ όλα αυτά και παρ’ ότι εκλέχθηκα Πρόεδρος με ψήφους 5 έναντι 3 (1 σύμβουλος ήταν απών) του κ. Δημήτρη Κουτσούκου, δηλαδή με ποσοστό 62,5%, αναγκάζομαι να παραιτηθώ των καθηκόντων μου για λόγους αξιοπρέπειας και προκειμένου να διατηρηθεί το καλό κλίμα και η συνοχή του Σωματείου, καθώς και για να συνεχισθεί η καλή πορεία της ομάδας, την οποία και εύχομαι! Το έργο μου θα κριθεί.
Η απόφαση της παραιτήσεώς μου ελήφθη έπειτα από μεγάλο προβληματισμό και σκέψη, είναι δε οριστική και αμετάκλητη.      
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους σας για την εκτίμηση και εμπιστοσύνη που μου δείξατε, καθώς και για την συνεργασία μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και σε όλα τα παιδιά της ομάδας για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να είναι επιτυχής η πορεία του συλλόγου μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τα επίτιμα μέλη: Τον ιατρό Κωνσταντίνο Πάντο για την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου και τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο για την κατασκευή της εξέδρας στο γήπεδο Αφιδνών, που ικανοποίησε πάγιο αίτημα του φιλάθλου κοινού και της νεολαίας των Αφιδνών.
Ευχαριστώ, επίσης, τους φορείς (Δήμο Ωρωπού, ΕΠΣΑΝΑ, ΚΕΔΩ, 6ο Π. Σταθμό, ΜΑΚΙΠ, Σύλλογο «Αφίδνες 2.000») αλλά και όλους όσους συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν την προσπάθεια του συλλόγου, καθώς και τον αθλητικό σύλλογο Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου για την συνεργασία».

* Επειδή έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για την προετοιμασία του Αφιδναϊκού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, η διοίκηση και ο νέος πρόεδρος, μαζί με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Πάντο και τους παίκτες, θα βρεθούν για ν’ αρχίσει άμεσα η προετοιμασία. Όλοι δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν τον Αφιδναϊκό στο νέο του ξεκίνημα…
Η κατάθεση της αίτησης συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα, κατατέθηκε στην ΕΠΣΑΝΑ μόλις την περασμένη Πέμπτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money