Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ



Άρχισε την Δευτέρα 4/8 την προετοιμασία του και το Κορωπί, στο γήπεδο Παπασιδέρη. Με προπονητή τον Γιώργο Παπαϊωάννου και βοηθό του και προπονητή της ομάδας νέων τον Σωτήρη Παπαδημόπουλο, που πλαισιώθηκαν από τον γνωστό γυμναστή Βασίλη Σέγκο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βησσαρίωνα Φαλούτσο.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του  Α.Ο.Κ. καλωσόρισαν το προπονητικό τημ και του νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Α.Ο. Κορωπίου και ευχήθηκαν σε όλους -παλαιούς και νέους- καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, δηλώνοντας ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους για να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί.
Από το περυσινό ρόστερ θα λείψουν 5-6 παίκτες που παραχωρήθηκαν ή απεχώρησαν από την ομάδα. Πάντως, ένας κορμός 6-7 βασικών ποδοσφαιριστὠν της περασμένης αγωνιστικής περιόδου παρέμεινε και θα αποτελέσει μαζί με τους νεοαποκτηθέντες, την νέα δύναμη κρούσης του Κορωπίου στην προσπάθεια για νέες διακρίσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν αποκτηθεί τουλάχιστον 5 παίκτες από την Δόξα Κορωπίου (οι Μαρινάκης, Πάντου, Σκαβάρας, Μάζης, Λυμπερόπουλος), ο κεντρικός αμυντικός Θοδωρής Σότα που αγωνίσθηκε πέρυσι στην Μαρκό (παλιότερα στην Θύελλα), ο νεαρός τερματοφύλακας Γιαννάκης από τον Αετό Πικερμίου (παλαιότερα του Αήττητου) και υπολείπεται ένας σέντερ-φορ (μετά και την αποχώρηση του Καραΐνδρου)…
Οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις και οι προπονήσεις θα συνεχισθούν κάθε απόγευμα ώρα 5 μ.μ. στο γήπεδο Παπασιδέρη, λόγω έργων συντήρησης του γηπέδου «Αντώνης Πρίφτης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money