Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΙ ΕΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ



Φάση από τον τελικό Κυπέλλου, με πρωταγωνιστές παίκτες του Κρυονερίου

Η ποδοσφαιρική χρονιά για τον Α.Ο. Κρυονερίου, άρχισε με την προετοιμασία της ομάδας στο γήπεδο Κρυονερίου στις 28/7, καταφέρνοντας να κρατηθεί όλος ο περυσινός κορμός που την οδήγησε στην άνοδο από την Β’ στην Α’ κατηγορία και στον τελικό του κυπέλλου (σχετικό ρεπορτάζ είχαμε δημοσιεύσει και στις 3/8/2014)!
Αποκτήθηκαν με μεταγραφή οι:
Πέππας Κοσμάς από Σταμάτα.
Μπερμπάντης Γιάννης από Σταμάτα.
Μανουσάκης Βαζαίος από Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.
Τούνα Σεμίρ από Ακάδημο.
Σεΐτη Τζού από Ακάδημο.
Σταυρόπουλος Νίκος από Άρη Βούλας.
Δρακόπουλος Αλέξανδρος από Κηφισιά.
Βαμβακάς Χρήστος από Κηφισιά.
Ελευθερίου Παύλος από Πανερυθραϊκό.
Αποκτήθηκαν επίσης επτά (7) νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την Α.Ε. Κηφισιά.

* Η προπονητική ομάδα απαρτίζεται από τους Δημήτρη Μαντούκα προπονητή, Παναγιώτη Χριστοδούλου βοηθό προπονητή, Γιώργο Καλαμάκη προπονητή τερματοφυλάκων, Νίκο Πενίδη γυμναστή και Μάριο Γεωργιάδη φυσιοθεραπευτή.

* Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Νάκας, δήλωσε για την νέα αγωνιστική περίοδο: «Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί και αυτή την χρονιά, στην Α’ κατηγορία. Δουλεύουμε σκληρά, όλοι μαζί, διοίκηση και προπονητές, έτσι ώστε να καταφέρνουμε να αναδεικνύουμε ταλέντα τα οποία προοδεύοντας ποδοσφαιρικά, να προωθούνται σε μεγάλες ομάδες που συνεργαζόμαστε. Εφέτος τα καταφέραμε με τρεις ποδοσφαιριστές μας. Παραχωρήθηκαν με μεταγραφή οι Αλέξανδρος Ντογκοτάρι τερματοφύλακας 18 ετών στην ΠΑΕ ΚΑΛΙΘΕΑ, Μίρι Οσμανάι επιθετικός 20 ετών στην Α.Ε. Κηφισιά και Αλέξανδρος Παπούκας μόλις 11 ετών στην ΑΕΚ. Ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας, εύχονται μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, σε όλους τους αθλητές μας».

* Την Δευτέρα 25/8 άρχισαν οι εγγραφές για τους μικρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Κρυονερίου και την Δευτέρα 1/9 αρχίζουν και οι προπονήσεις. Όπως κάθε χρόνο, σχεδιάζεται κι εφέτος -από τόσο νωρίς- η συμμετοχή των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου σε ένα από τα καλύτερα παγκόσμια τουρνουά ακαδημιών στο εξωτερικό, τον Ιούνιο του 2015. Πληροφορίες, πρόγραμμα κλπ. παρέχονται κάθε μέρα 17.00-22.00 στο γήπεδο Κρυονερίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money