Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24/8



 * ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1–0: Καλή εντύπωση άφησε στην πρώτη της φιλική συνάντηση η Δόξα Κορωπίου, που «κτίζεται» εξ αρχής! Νίκησε 1-0 στο γήπεδο Παπασιδέρης τον ισχυρό Αστέρα Βάρης, με γκολ του νεαρού Λαβάι στο β’ ημίχρονο. Ο Αστέρας είχε ελλείψεις αλλά και επιθετική δυστοκία… Το επόμενο φιλικό της Δόξας είναι την ερχόμενη Πέμπτη 28/8 με τον Νικολακάκη, στο γήπεδο Παπασιδέρης (ώρα 6 μ.μ.).

* ΘΥΕΛΛΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. 7–0: Πολύ εύκολη επικράτηση της Θύελλας απέναντι σε πολύ αδύναμο αντίπαλο, όπως παρουσιάσθηκε στο συγκεκριμένο φιλικό ο Εθνικός Νέας Μάκρης. Το ματς ήταν μονόλογος της Θύελλας, που προηγήθηκε 4-0 στο ημίχρονο και χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο. Σκόρερς ήταν οι Αχ. Κατσιούλης (απόκτημα από το Χαλάνδρι) 3, Δημοσπύρος 2, Χαρακτίδης (πέναλτυ), και Μανουσάκης. Επόμενο φιλικό της Θύελλας, έχει προγραμματισθεί με την Αρτέμιδα, στο γήπεδο Σπάτων, την ερχόμενη Τετάρτη 27/8.

* ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–1: Δυνατό φιλικό, ειδικά στο α’ ημίχρονο. Καλύτερος ο Νικολακάκης, πέτυχε γκολ με σουτ εκτός περιοχής του Εγιουρούμ στο 15’ και κέρδισε το παιχνίδι. Το Κρυονέρι έπαιξε καλά αλλά δεν σκοράρησε. Το επόμενο φιλικό του Κρυονερίου θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 27/8, στο γήπεδο Κρυονερίου, με τον Πανερυθραϊκό.

* ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ. 1–0: Καλύτερος ο Άρης Βούλας από τον Πρωτέα Π. Φωκαίας, νίκησε 1-0 με τέρμα που σημείωσε ο Πέτκοφ με κτύπημα πέναλτυ, στο πρώτο 20λεπτο του φιλικού παιχνιδιού. Ήταν η πρώτη εμφάνιση του «νέου» Άρη Βούλας, που άφησε καλές εντυπώσεις ενόψει των υψηλών βλέψεων που διατηρεί η ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Ο Πρωτέας έπαιξε καλά κατά διαστήματα. Επόμενο φιλικό του Άρη Βούλας έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Τετάρτη 27/8 με την Ειρήνη 2005, ομάδα του Πειραιά.

* ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–2: Δύο τέρματα του Κ. Παπαδόπουλου από «στημένα», έδωσαν την νίκη στην καλύτερη Λαυρεωτική με 2-1 επί του γηπεδούχου αξιόμαχου Σαρωνικού. Το ημίχρονο έληξε 1-1, με γκολ του Παπαδόπουλου από πέναλτυ (0-1) και του Χαρίτου (1-1). Στο β’ μέρος ο Παπαδόπουλος με κτύπημα φάουλ έκανε το τελικό 1-2. Το επόμενο φιλικό του Σαρωνικού είναι με τον Κεραυνό Κερατέας, στο γήπεδο Αναβύσσου, την προσεχή Κυριακή 31/8.

* ΑΝΟΙΞΗ – ΩΡΩΠΟΣ 1–1: Καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες. Το σκορ διαμορφώθηκε στο α’ ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου η ποιότητα του παιχνιδιού ήταν καλύτερη. Προηγήθηκε η Άνοιξη με τον Παπιδάκη και ισοφάρισε ο Ωρωπός με τον Δημητριάδη. Επόμενο φιλικό του Ωρωπού είναι την Τετάρτη 27/8 με το Δήλεσι Βοιωτίας, στο γήπεδο Νέων Παλατίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money