Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


Φάση από τον περυσινό αγώνα πρωταθλήματος Παλληνιακού-Μάχης, στην Παλλήνη 


Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Παλληνιακός, ο οποίος νίκησε στο γήπεδο Γραμματικού την Μάχη Μαραθώνος με 2-1. Παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα της Παλλήνης εμφανίζεται όλο και καλύτερη, παρουσιάζοντας ένα νεανικό σύνολο, που το διακρίνει το πάθος και η διάθεση για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Την περασμένη Κυριακή 24/8, επικράτησε της αρκετά καλής και αξιόμαχης Μάχης με 2-1 (ημίχρονο 1-1). Στο σκορ προηγήθηκε ο Παλληνιακός με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Καρπούση ενώ με την λήξη του ημιχρόνου η Μάχη πέτυχε γκολ με τον Κορακοζίδη, στέλνοντας τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Γενικά το πρώτο ημίχρονο προσέφερε καλές στιγμές κι από τις 2 ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παλληνιακός μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση από την ομάδα του Μαραθώνα, βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κι έκανε το 2-1 με γκολ του Κοβάνη, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα (3 γκολ σε ισάριθμους αγώνες).
Ο Σωκράτης Κιούρκος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του ενώ απουσίαζαν οι Σιάσιος (ενοχλήσεις στην μέση), Παν. Μπούρας (άδεια), Κούνας (άδεια), Κορώνης (άδεια).
Στο πρώτο ημίχρονο άρχισαν οι Χριστοφιλέας, Καραγιάννης, Λαμπρόπουλος, Καλούδης, Αλβανός, Η. Μπούρας, Ελ Γκαμάλ, Καββαδίας, Κοβάνης, Καρπούσης, Ι. Ρουφαγάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κοκκινάκης, Δημητρακάκης, Μητσιάρας, Κυριόπουλος, Μαυράκης, Φώτο, Νάκος, Τζεμπελίκος, Δήμας, Δοβλέτης, Γ. Ρουφαγάλας.
Με την λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας Σωκράτης Κιούρκος αρκέσθηκε να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική διάθεση που έδειξαν παρά την κούραση της προετοιμασίας. Τόνισε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη, καθώς πλησιάζει -σχεδόν 3 εβδομάδες- η έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
* Το επόμενο φιλικό του Παλληνιακού έχει προγραμματισθεί για αύριο Τετάρτη 27/8, με αντίπαλο το Κορωπί, στο γήπεδο Παλλήνης.
* Ο πρόεδρος του Παλληνιακού Χρήστος Αναστασίου δήλωσε μετά τον αγώνα: «Σήμερα παρακολουθήσαμε το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και η εικόνα της ομάδας δείχνει ότι αγωνιστικά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο ενόψει του δύσκολου εφετινού μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Η απόφασή μας εφέτος να στηριχθούμε σε δικά μας παιδιά, με την βοήθεια τεσσάρων πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών, όπως οι Χριστοφιλέας, Καλούδης, Σιάσος, Ελ Γκαμάλ, με την καθοδήγηση του δικού μας Παλληνιώτη προπονητή Σωκράτη Κιούρκου, αρχίζει σιγά- σιγά να φέρνει αποτελέσματα. Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό αλλά κυρίως στο καταπληκτικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ όλων των μελών της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, καθώς και στην θετική ανταπόκριση όλων των φίλων του Παλληνιακού. Γνωρίζουμε ότι εφέτος η χρονιά θα είναι δύσκολη αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά μας, είμαστε όλοι ενωμένοι και πιστοί στους στόχους μας και το κυριότερο πιστοί στον Παλληνιακό μας».
Για το θέμα της αποχής του Κούση από τις δραστηριότητες της ομάδας, ο κ. Αναστασίου είπε: «Ο Λευτέρης είναι κι αυτός μέλος της οικογένειας, παιδί του Παλληνιακού. Ελπίζω εντός της εβδομάδας να υπάρξει θετική εξέλιξη, καθώς εμείς τον θέλουμε κοντά μας στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε και ο ίδιος πιστεύω ότι θέλει να επιστρέψει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money