Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 23/8



ΚΟΡΩΠΙ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1–0: Δυνατό το Κορωπί αλλά χωρίς σέντερ-φορ, έπαιξε καλύτερα, πέτυχε γκολ με σκόρερ τον Μαρινάκη και νίκησε την αγωνιστική Ηλιούπολη 1-0, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του. Χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά ως σέντερ-φορ ο Βαλ. Γιαχάεβ, που αποκτήθηκα αλλά θα παίξει μετά τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Επίσης, τιμωρημένος με 4 αγωνιστικές αποκλεισμού είναι και ο σέντερ-μπακ Σότα, οπ΄τε θ’ απουσιάσει από τα πρώτα ματς πρωταθλήματος. Επόμενο φιλικό του Κορωπίου, την ερχόμενη Τετάρτη 27/8, με τον Παλληνιακό στην Παλλήνη.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–3: Με δύο τέρματα του Βαζέχα στο πρώτο ημίχρονο κι ένα του Τσουμάνη στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός νίκησε μάλλον εύκολα την Αγία Παρασκευή, στο γήπεδο της τελευταίας.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2–1: Καλή αγωνιστική εικόνα παρουσίασαν τα Γλυκά Νερά και νίκησαν γηπεδούχα τον Χολαργό με 2-1. Στο α’ ημίχρονο ο Λούσιο άνοιξε το σκορ (1-0) και ο Γάσπαρης στο β’ μέρος έκανε το 2-0. Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης ο Χολαργός μείωσε 2-1. Το επόμενο φιλικό των Γλυκών Νερών είναι την Τετάρτη 27/8 με τον Παμπαιανικό, στο γήπεδο Παιανίας (ώρα 6 μ.μ.). Επίσης, αύριο Δευτέρα 25/8 αρχίζουν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών και οι προπονήσεις του τμήματος εφήβων. Την Τρίτη 26/8 αρχίζει το τμήμα παίδων των Γλυκών Νερών ενώ τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών θ’ αρχίσουν την 1/9.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΜΑΡΚΟ 2–0: Από το α’ ημίχρονο ο Κουβαράς φάνηκε ανώτερος και η Μαρκό (με ελλείψεις) ανέτοιμη ακόμη. Τα δύο τέρματα σημείωσαν στο πρώτο 45λεπτο ο Παπανικολάου με σουτ εκτός περιοχής και ο Πλάκα με πέναλτυ.

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3–0: Το πρώτο ημίχρονο ήταν δυνατό, κι έληξε με 1-0. Οι ομάδες είχαν από δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, με το Ηράκλειο να σκοράρει (στο 38’) την στιγμή που ο Διόνυσος είχε εντείνει την πίεσή του. Το β’ ημίχρονο παρ’ όλες τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν, ήταν εξίσου δυνατό, με το εξαιρετικό και πολύ καλά προετοιμασμένο Ηράκλειο, να σημειώνει δύο ακόμη τέρματα (80’ και 85’).

Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–1: Αρκετά καλή αλλά όχι έτοιμη ακόμη, η Δόξα Αγίας Άννας έπαιξε στην Πεύκη φιλικό, κι έχασε 2-1, ύστερα από ένα άγονο (0-0) πρώτο ημίχρονο. Στο β’ μέρος η Δόξα προηγήθηκε με γκολ του Γκίνι και στη συνέχεια δέχθηκε δύο τέρματα.  

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1–0: Με γκολ του Πιπέρα, η Νίκη Δροσιάς νίκησε το Καπανδρίτι στο πρώτο της φιλικό ματς προετοιμασίας ενώ για το Καπανδρίτι ήταν το δεύτερο. Με την ομάδα της Δροσιάς αγωνίσθηκε και ο νεοαποκτηθείς (για μία σαιζόν) από την ΑΕΚ 18χρονος τερματοφύλακας Χάρης Αρδίζογλου, γιος του βετεράνου διεθνή Χρήστου Αρδίζογλου. Το επόμενο φιλικό της Νίκης προγραμματίσθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή 29/8 με τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο Αγίου Στεφάνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money