Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΟΥ




 Βραδιά παρουσίασης, γνωριμίας και γλεντιού οργανώνει το Σάββατο 30/8 (ώρα 10 μ.μ.) η Δόξα Κορωπίου, στο ονομαστό «Κτήμα Αναγνώστου» (λεωφόρος Αδριανού 69, Κορωπί).
Μια ζεστή βραδιά με ζωντανή μουσική και τραγούδι, στην διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος Νίκος Λιακούτσης και τα μέλη της νέας διοίκησης, θα παρουσιάσουν τα πολλά και ικανά νέα αποκτήματα (παίκτες) και θα αναφερθούν στους νέους στόχους της ομάδας, που αναγεννήθηκε από το «0» και θέλει να πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του α’ αντιπροέδρου Αντώνη Πουλάκη: «Αναλάβαμε την ομάδα με σκοπό να δημιουργήσουμε έναν υγιή σύλλογο, με υποδομές, μαζεύοντας τα παιδιά από τις γειτονιές. Να μπορεί ο γονιός να πάρει το παιδί του, να πάει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει ένα αθλητικό γεγονός απαλλαγμένο από συμφέροντα και αλητεία. Ζητούμε την συμπαράσταση και την βοήθεια όλων».

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ!
Η Δόξα Κορωπίου απέκτησε δύο ακόμη ποιοτικούς παίκτες την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.
Τον 22χρονο αριστερό μπακ-χαφ Δημήτρη Λιούμη από τον Κεραυνό Κερατέας και τον 20χρονο σέντερ-μπακ Λεωνίδα Μπαρμπαρούση από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και πριν του Αήττητου Σπάτων. 

* Νέο (το τρίτο στη σειρά) φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει η Δόξα Κ. με αντίπαλο την Καλλιθέα, το Σάββατο 30/8 (ώρα 18.15’ στο γήπεδο Παπασιδέρη).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money