Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2–2



Με δύο πέναλτυ ο Κεραυνός υποχρέωσε τον Νικολακάκη σε ισοπαλία 2-2 στην Αγία Άννα. Στο πρώτο ημίχρονο (22’) οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Μαβίδη, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Νίκα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στο β’ μέρος και κέρδισαν δύο πέναλτυ, στα οποία ευστόχησαν και ανέτρεψαν το σκορ. Το πρώτο πέναλτυ έγινε στο 52’ και το δεύτερο στο 65’. Και στα δύο ήταν εκτελεστής κι ευστόχησε ο Μουσαράι (1-2).
Ο Νικολακάκης προσπάθησε περισσότερο στην συνέχεια και στο 69’ είχε δοκάρι, μετά από ενέργεια και σουτ του Μαβίδη. Ο Κεραυνός από την πλευρά του έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Έλενα στο 71’. Στο 73’ ήλθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Κουμουλίδη, πάλι μετά από κτύπημα φάουλ του Νίκα (2-2).
Διαιτητές: Φωστέρης – Λάμπρου, Πολυχρονιάδης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Δημητρόπουλος): Κατσάνος, Κωστόπουλος, Κουμουλίδης, Πάσσαρης, Νίκας, Βαφειάδης, Καβάσης, Κ. Παπαδόπουλος, Πεΐδης, Μαβίδης, Παρ. Μουκάνης (70’ Σοφιάνοβ).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Τσούκας, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Τσίκλος, Ξένος, Δ. Λιούμης (70’ Κοντογιάννης), Έλενας (80’ Σάμιος), Κακαράς, Μουσαράι, Βίλα, Ντάη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money