Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–2

Ο Τσέλια σημειώνει με πέναλτυ το νικητήριο τέρμα του Ολυμπιακού Α.Σ. 

Χωρίς να εκμεταλλευθεί την ανωτερότητά του, ο «νταμπλούχος» Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου επεβλήθη του ελλιπούς γηπεδούχου Νικηφόρου με 2-1, στο γήπεδο Γέρακα.
Μπορεί να είχαν υποφερτή απόδοση οι φιλοξενούμενοι και να προηγήθηκαν (0-1) με κεφαλιά του Τσέλια στο 19’ αλλά ενώ είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις, τους διέκρινε απίστευτη προχειρότητα στην τελική προσπάθεια!
Έτσι, στο 48’ ο Γαλανόπουλος ισοφάρισε με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή (1-1).
Αλλά η χαρά των γηπεδούχων διήρκεσε μόλις 2’ λεπτά, διότι ο Καραΐνδρος (50’) υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Ζυγούρη και απεβλήθη αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Τσέλια διπλασίασε τα τέρματά του με εύστοχη εκτέλεση του πέναλτυ (1-2).
Ο Νικηφόρος χωρίς τον σέντερ-φορ Σαρέλλη και τον αρχηγό του Παπαβασιλείου, προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά δεν στάθηκε δυνατό παρ’ ότι πίεσε ακόμη και με 10 παίκτες (είχε ευκαιρία με τον Δούβο στο 77’). Ο νέος προπονητής Κώστας Κρασσώνης επέφερε μικρές αλλαγές, κι έδωσε κάποια πνοή στους παίκτες του αλλά είχε αρκετές ελλείψεις παικτών. 
Ο Ολυμπιακός που «σπατάλησε» πολλές ευκαιρίες (στο 13’ κεφαλιά του Βαζέχα στο οριζόντιο δοκάρι, στο 14’ νέα κεφαλιά του Βαζέχα άουτ, στο 47’ ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Ζυγούρη), είχε στο 84’ και μακρινό ξερό σουτ του Χρ. Τσεβά στο οριζόντιο δοκάρι!
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Μήταρης, Βιτσεντζάτος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Κούρτι, Τσιριγώτης, Γαλανόπουλος, Καραΐνδρος, Παπαβασιλείου (10’ λ.τρ. Ν. Καλούδης), Οικονομέας, Δελμαδώρος, Αναγνωστόπουλος (56’ Ρίζος), Δούβος, Δημητριάδης (87’ Παπαθανασόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής, Βιδάλης, Αρκουμάνης, Παπαγεωργίου, Τσέλια, Βαζέχα (74’ Τσουμάνης), Ζυγούρης (67’ Μπαρούνης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς (86’ Χ. Μπερμπάντης). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money