Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–4

Το 0-1 από τον Έλενα (11)



Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ξέσπασε στον Κουβαρά και πέτυχε ευρεία νίκη με 4-0 εκμεταλλευθείς και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν στην διάθεσή τους 4 βασικά στελέχη!
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι με σωστή τεχνική καθοδήγηση από τον Ανδρἐα Δεληγιάννη, απέφυγαν την παραβίαση της εστίας τους στο πρώτο 10λεπτο της συνάντηση και στην πρώτη δική τους οργανωμένη επίθεση, ευτύχησαν να σημειώσουν το 0-1. Μετά από 6’ λεπτά το 0-2! Έτσι, το ματς «καθάρισε» από νωρίς…
Στο 9’ ο Φουστέρης είχε δυνατό ευθύβολο σουτ στην εστία του Καραμολέγκου, που αντέδρασε με γρήγορα ανακλαστικά αποκρούοντας σε κόρνερ.
Το 0-1 σημείωσε ο νεαρός Έλενας στο 11’ με προβολή από κοντά σε κόρνερ του Βελετάκου. Στο 17’ ο Κουρτάνοβιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον Ευδαίμονα και πλάσαρε με προβολή κάνοντας το 0-2. Στο 23’ ο νεοεισελθών Πίστας είχε διαγώνιο σουτ άουτ, από πάσα του Κρυεμάντι. 
Σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή του Μπεργιάννη, στο 30’, απέκρουσε σταθερά ο Ευδαίμων, όπως και στο 35’ που πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε πλασέ του Χρήστου, στην καλύτερη φάση του ημιχρόνου, που συνεργάσθηκαν εντυπωσιακά 3 παίκτες του Ολυμπιακού (Βελετάκος, Έλενας, Χρήστου) με 3 πάσες! Το 0-3 πέτυχε ο Χρήστου στο 68’ και το τελικο 0-4 διαμόρφωσε ο Τσίκλος με κεφαλιά στο 88’.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μήταρης, Τσαλίκογλου.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Φεϊζούλα, Θαν. Δημητρακόπουλος, Φουστέρης, Τζανής, Κρυεμάντι, Μοιρασγεντής (22' Πίστας), Καρράς, Παπανικολάου (72' Ούτσικας), Αλεξίου (56' Δημητρόπουλος), Βανγκέλι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραμολέγκος, Φ. Βαφειάδης, Μανωλέας, Τσίκλος, Μπεργιάννης, Πάνου, Χρήστου, Κουρτάνοβιτς (61' Παπαγεωργίου), Βίλα, Βελετάκος (77' Τσιώλης), Έλενας (46' Πούλος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money