Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΙΓΛΙΑ: ΤΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΚΑΙ ΖΕΚΙΟ!




 Μετά την πρώτη ήττα της Τριγλίας από την Κηφισιά με 1-0, στην Ραφήνα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε διακοπή συνεργασίας με τον προπονητή και απομάκρυνση ενός παίκτη από την ομάδα. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου κ. Γιάννης Γεωργαράς, έπειτα από συζήτηση που είχαν μετά το τέλος του άτυχου αγώνα με την Κηφισιά, αποφάσισαν κοινή συναινέσει την λύση της συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας ειλικρινά ευχαριστούν τον κ. Γιάννη Γεωργαρά για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του εύχονται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.
Επίσης, σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε ακριβώς μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά, αποφασίσθηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον αθλητή του συλλόγου μας Μέλβιν Ζέκιο, μετά την αναίτια και απρόκλητη επίθεση που πραγματοποίησε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής εναντίον επώνυμου φιλάθλου και πρώην προέδρου του Δ.Σ. της Τριγλίας Ραφήνας. Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες για τον σύλλογό μας, ξένες προς την ιστορία και το ήθος της Τριγλίας Ραφήνας και καταδικάζονται με τρόπο ξεκάθαρο και αυστηρό».

* Ο Μέλβιν Ζέκιο έγραψε στην σελίδα της Τριγλίας, απαντώντας στην απόφαση απομάκρυνσής του: «Έτσι απλά απομακρύνεις ένα ποδοσφαιριστή, που έχεις βγάλει από τα σπλάχνα σου εδώ και 15 χρόνια, έχει δώσει τα πάντα για την Τριγλία Ραφήνας και ξαφνικά τέλος; Για ένα φίλαθλο που μπορεί να έχει χίλια-δυό προβλήματα, κι έρχεται και ξεσπάει στο γήπεδο; Και ο συγκεκριμένος πρέπει να ντρέπεται που εδώ κι ένα χρόνο τα έχει βάλλει με τον συγκεκριμένο παίκτη»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money