Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–3

Το 1-2 από τον Γιαλαμά

Εντυπωσιακή νίκη (3-2), με αρκετή τύχη, πήρε στην Παιανία ο Αχιλλέας από τον μέτριο Παμπαιανικό. Περίεργο παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στα τέρματα και χαμένες ευκαιρίες.
Προηγήθηκαν (0-1) στην πρώτη μπαλλιά τους στην αντίπαλη περιοχή (μόλις στο 1’) οι φιλοξενούμενοι από τρομερό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων (με την βοήθεια του δυνατού αέρα) και πλασέ στο άδειο τέρμα από τον Παπαχρήστου.
Ακολούθησε σειρά εκπληκτικών χαμένων ευκαιριών από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι ισοφάρισαν 1-1 στο 14’ με πλασέ του Μυρτάι από πάσα-σέντρα του Λαγού. Προηγουμένως (7’) ο Λαγός έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει, αφού είχε ντριμπλάρει και τον τερματοφύλακα Μανιώτη, στέλνοντας την μπάλλα άουτ από την μικρή περιοχή!
Νέα ευκαιρία για να προηγηθεί ο Παμπαιανικός χάθηκε στο 18’ όταν ο Μανιώτης έκανε πέναλτυ στον Κρητικό και ο διαιτητής του «χαρίσθηκε», δείχνοντας κίτρινη αντί για κόκκινη κάρτα! Το κτύπημα του Οικονομίδη απέκρουσε στην γωνιά του ο Μανιώτης!
Ο Αχιλλέας κατάφερε σε αντεπίθεση στο 33’ να ξαναπροηγηθεί. Αφού ο Κασελούρης απέκρουσε δύσκολα αλλά προσωρινά σουτ του Σταματόπουλου μέσα από την περιοχή, ο Γιαλαμάς που είχε προωθηθεί, με νέο διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-2). Έτσι έληξε το ημίχρονο.
Στο β’ μέρος ο Παμπαιανικός δεν ήταν καλός και ο Αχιλλέας πέτυχε το 1-3 στο 57’ πάλι με τον Παπαχρήστου ενώ προς το τέλος του παιχνιδιού (86’) ο Κρητικός μείωσε σε 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Φερτάκης (συμπαθητικό ντεπούτο), Γκούγκαρης (με σοβαρά λάθη).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης, Παπανίκου, Οικονομίδης, Ντήμα (71’ Λόκου), Δημητρούλας (82’ Στασινούλιας), Λαγός, Τσιγάρας (60’ Κατσικώστας), Μυρτάι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μανιώτης, Αβραμόπουλος, Κωστόπουλος (46’ Μπούλιας), Καραγιαννίδης, Γιαλαμάς, Γκέρτσος, Σταματόπουλος, Λυμπερόπουλος (87’ Μαραντίδης), Τσαναχτσίδης, Τσάκαλος, Παπαχρήστου (75’ Λάζος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money