Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Από την διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας ελάβαμε ηλεκτρονικά και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: 
«Ο Κεραυνός Κερατέας μαθημένος στα δύσκολα και τιμώντας τα ιδανικά των ιδρυτών του, ουδέποτε επιδίωξε να σκύψει το κεφάλι σε εύκολες η δύσκολες στιγμές στα 86 χρόνια ιστορίας και παράδοσής του στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και αυτό τηρεί κι εφέτος στην δυσκολότερη περίοδο της ύπαρξής του.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τους Γιώργο Ρώμα, Γιώργο Πρίφτη, Δημήτρη Εφραιμίδη, Δημήτρη Κατσίκη, Σωτήρη Μεγαγιάννη και Χρήστο Παπασωτηρίου, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης που είχε περιέλθει η ομάδα, εκείνοι προτάσσουν την αγάπη τους για την ομάδα και την πόλη, σεβόμενοι τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια, που τα πέρασαν στις ακαδημίες του συλλόγου μας και τιμώντας την φανέλα του Κεραυνού για πάντα.
Να καταστήσουμε σαφές προς την ΕΠΣΑΝΑ πως το ποτήρι ξεχείλισε με την τελευταία προκλητική διαιτησία στο Κορωπί, με αντίπαλο την Δόξα και η οργή από μεριάς οπαδών μας είναι μεγάλη.
Καλούμε τον κόσμο του Κεραυνού στο ματς της Κυριακής με την αήττητη ομάδα των Γλυκών Νερών, να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας και να μην προβεί σε ακρότητες ακόμα κι αν η ομάδα μας αδικηθεί.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Δόξας Κορωπίου για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό της Νίκο Λιακούτση αλλά και τον προπονητή της Αντώνη Καρπούζα.
Είμαστε μία γροθιά υπερασπιζόμενοι την οικογένεια του Κεραυνού Κερατέας με το μέλλον να μας ανήκει, καθώς 220 νέα παιδιά που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής σε όλες τις κατηγορίες, μας δίνουν το καταλληλότερο κίνητρο για το στοίχημα που έχουμε βάλει για νέα μεγαλεία στα επόμενα χρόνια.
Καλούμε τον κύριο Τσεβά να κάνει ρεκτιφιέ στην μηχανή της διαιτησίας και να παρακολουθήσει και με τον προπονητή του Κεραυνού κάποιον αγώνα πρωταθλήματος, όπως το έκανε το περασμένο Σάββατο στον Κουβαρά.

Η αγκαλιά του Κεραυνού είναι μεγάλη αλλά πλέον όχι για όλους»... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money