Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–2


Οι Νικητές ήταν σαφώς καλύτεροι στο α’ μέρος, κι έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν, με τον Χαρίση να εκτελεί εξαιρετικά τα «στημένα» αλλά κανένας στην επίθεση δεν εκμεταλλεύθηκε τις περιπτώσεις αυτές, καθώς ο Βασιλόπουλος είχε έγκαιρες επεμβάσεις.
Ο Άρης μπήκε πιο αποφασισμένος στο β’ ημίχρονο και γρήγορα (57’) προηγήθηκε 0-1 με προβολή του Παπαγεωργίου σε σέντρα του Πέκωφ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και δημιούργησαν καλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ισοφάρισαν 1-1 στο 71’ με σουτ του Πετράι μέσα από την περιοχή αφού είχαν προηγηθεί χαμένες ευκαιρίες από τον Τσουκαλά (με κεφαλιά) και τον Λεμονή (κοντινό πλασέ).
Όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο την νίκη και κατάφεραν στο 78’ να σκοράρουν πάλι με κεφαλιά του εξαιρετικού Παπαγεωργίου, που ήταν αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι, σε κτύπημα κόρνερ!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δουλγεράκης, Γιαλούρης.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Πανουσόπουλος, Τσόκος, Ευστ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς (84’ Παν. Αντωνόπουλος), Σωτηρόπουλος (63’ Λεμονής), Χαρίσης, Καραμάνος, Πετράι, Στούμπος, Τσουκαλάς.
ΑΡΗΣ: Βασιλόπουλος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Γ. Κυριακίδης, Κριλής (46’ Τσιαγκάνης), Φώσκολος, Παπαγεωργίου (90’ Κωστόπουλος), Παπαδημητρόπουλος (78’ Διγενής), Πέκωφ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money