Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–0





Παιχνίδι γεμάτο νευρικότητα και συνεχείς δυναμικές αναμετρήσεις μεταξύ των αντιπάλων. Η Άνοιξη πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με γκολ του Μπουσδέκη στο 90’!
Δεν ήταν καλοί οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μερικές ευκαιρίες…
Μετά την λήξη του αγώνα, συνέβησαν επεισόδια μεταξύ παικτών (πρωταγωνιστής ο Μορφονιός) στα αποδυτήρια, αλλά αργότερα (κατά την αποχώρηση από το γήπεδο) μας έγινε καταγγελία για επίθεση οπαδών της Άνοιξης σε παίκτες του Αφιδναϊκού! 
Η ατμόσφαιρα παρέμεινε ηλεκτρισμένη για αρκετή ώρα, παρά το γεγονός ότι οι πιο ψύχραιμοι παράγοντες των δύο ομάδων προσπάθησαν να «σβήσουν» την φωτιά. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων και αρκετών παικτών που έχουν αλλάξει αμοιβαία (με μεταγραφή) φανέλες των δύο ομάδων πρόσφατα, εμπόδισαν την γρήγορη δημιουργία κλίματος ηρεμίας…
Οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Πανούτσος, δεν είχαν πρόβλημα.
ΑΝΟΙΞΗ: Αμπαρτζίδης, Ζώτος, Δαρζέντας, Κυριάκης, Αδ. Τσιούμας, Αρτοποιάδης, Ι. Αθανασόπουλος, Λιγωμένος, Σκούρας (73’ Λαγαστής), Παπιδάκης (47’ Ζέγκος-Λακαφώσης), Σκέλλας (46’ Μπουσδέκης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Ζαχαρόπουλος, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Κλισί, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Αλί, Καμηλάκης (87' Τσάδαρης), Ι. Νικολάου, Νυχάς (83’ Βελτανιώτης). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money