Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3–2


Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην Ραφήνα, με δύο ανατροπές του σκορ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και πέντε γκολ. Ο Αετός νίκησε αλλά δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς κι αφού έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, προηγήθηκαν με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ιωάννου στο 26’, που έστειλε την μπάλλα να περάσει κάτω από το τείχος και να καταλήξει στην γωνία του αιφνιδιασμένου Αζαριάδη.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κι ανέτρεψαν το αποτέλεσμα. 
Πρώτα ισοφαρίζοντας (1-1) με εκπληκτικό σουτ από 30 μέτρα του Μαντά στο 38’ και αργότερα (στο 47’) παίρνοντας το προβάδισμα (1-2) με σκόρερ τον Λάβδα, που εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα Χατζόπουλο και τον …«κρέμασε»!
Μέχρι το 65’ ο Φοίβος έχασε ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς, με μεγαλύτερη αυτή του Μηλιαράκη, που πλάσαρε μόλις άουτ μέσα από την περιοχή.
Στην συνέχεια ο Αετός πήρε πρωτοβουλίες και πίεσε, υποχρεώνοντας τον Φοίβο να υποπέσει σε αμυντικά λάθη. Σε ένα από αυτά (στο 79’) ο Αγγελάκος ισοφάρισε (2-2) με σουτ μέσα από την περιοχή. 
Ακόμη, στο 82’ ο Αετός κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Πικουλίδης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Το πέναλτυ έκανε ο Μηλιαράκης, ο οποίος απεβλήθη καθώς ανέτρεψε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ.
Ο Αγάλου έχασε στο 92’ μοναδική ευκαιρία να φέρει τις ομάδες στα ίσια αλλά ο Χατζόπουλος απέκρουσε το ψηλοκρεμαστό πλασέ σε κόρνερ. Κι ενώ όλος ο Φοίβος είχε «ανέβει» για την ισοφάριση, τρεις παίκτες του Αετού έφυγαν μόνοι τους, με τον Αζαριάδη να κάνει εκπληκτική απόκρουση και το σκορ να μην αλλάζει!
Διαιτητές: Σπίθας – Μπέκας, Πολίτης.
ΑΕΤΟΣ: Χατζόπουλος, Αλέφαντος, Μποζίνης (46’ Αγγελάκος), Κόρακας, Καλογραιάκης, Φρίγγης, Γιακουμέλος, Τσέρμος (83’ Κονταρίνης), Φράγκος (67’ Πέτσας), Πικουλίδης, Ιωάννου.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Αργυρός, Μαντάς (75’ Σαραντόπουλος), Σώκος, Μηλιαράκης, Αλεξανδρής (84’ Αγάλου), Θεοδοσιάσης, Ζησιμόπουλος, Λάβδας, Χαντάντ (77’ Λούστ), Τσαξιρλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money