Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ




Πολλά νέα πρόσωπα συγκεντρώνει στο δυναμικό του ο Φοίβος Βάρης. Ήδη, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μέσου Θωμά Παππά από τον Ζωγράφο, όπως και την μεταγραφή στην ομάδα των ταλαντούχων νέων επιθετικών Αντώνη Λάβδα από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης και Νίκου Μαντά από την Διάνα Ηλιούπολης. Επίσης, την ομάδα πλαισίωσαν οι ντόπιοι Κώστας Ζησιμόπουλος, Ζάχος Χάστας, Βαγγέλης Αγάλου και Αλέξης Γιατράς. Αναμένονται ακόμη, οι μεταγραφές ενός τερματοφύλακα, κι ενός σέντερ-μπακ.
Στο ρόστερ του Φοίβου παρέμειναν όλοι οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, με βάση την εξαιρετική ομάδα νέων γεννηθέντων 1994-95 και τους πιο έμπειρους Σώκο, Μηλιαράκη, Παρόλα και Τουλιάτο.
Ο προπονητής Γιάννης Τζίμας, υπολογίζει πολύ στην ανάδειξη των νεωτέρων αστεριών γεννηθέντων 1998-99, μερικοί από τους οποίους είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα! Η σεζόν προβλέπεται ενδιαφέρουσα…

* Ο γενικός αρχηγός του Φοίβου Βάρης ιατρός καρδιολόγος Θεόδωρος Παπαργυρίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εκ μέρους του Δ.Σ. του Φοίβου ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους και τα Δ.Σ. της Διάνας Ηλιούπολης και του Γ.Σ. Ηλιούπολης, για την συνεργασία τους στις μεταγραφές του Νίκου Μαντά και του Αντώνη Λάβδα. Δύο ιδιαίτερα ταλαντούχα παιδιά, που δεν μπορούσαν να έχουν την συμμετοχή που χρειάζονται σε αυτήν την ηλικία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν με τον σύλλογό μας και να συλλέξουν συμμετοχές και πολύτιμες εμπειρίες. Αυτό δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς την κατανόηση των παραγόντων των ομάδων τους. Δίνει ιδιαίτερη χαρά στον Φοίβο και σ’ εμένα προσωπικά, να συνεργαζόμαστε με σωματεία που αναπτύσσουν την ίδια υγιή νοοτροπία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σχετικά με την εξέλιξη των νέων ποδοσφαιριστών.
Πιστεύω ότι σιγά-σιγά όλοι εκείνοι που συνεχίζουν ακόμη να βλέπουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την παλιά άρρωστη παραγοντική νοοτροπία, τα σκλαβωμένα δελτία και το κόψιμο της μπάλλας στα νέα παιδιά, θα απομονωθούν και θα απομακρυνθούν από τον χώρο μας.
Ο Φοίβος Βάρης θα παρουσιάσει την ερχόμενη σεζόν μια νεανική ομάδα–οικογένεια, πιστός στην λογική και νοοτροπία των 10 χρόνων ύπαρξής του. Και θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, που διψούν να δείξουν την αξία τους.
Υπενθυμίζω ότι από τα σπλάχνα των ακαδημιών μας, ξεπήδησαν ο Μάικ Νιούμας, ο Νείλος Ψυχογιός και άλλα παιδιά που αγωνίζονται ήδη σε εθνικές κατηγορίες.
Ευχαριστώ επίσης θερμά τον φίλο δημοσιογράφο Θοδωρή Κοτσώνη, που με το σάιτ του είναι πάντα κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ξεκινάμε: Άνδρες και νέοι, με τον Γιάννη Τζίμα μπροστά, την Δευτέρα 25 Αυγούστου, ώρα 6 το απόγευμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money