Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ: ΤΡΙΓΛΙΑ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ


Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας τιμώντας τον Τριγλιανό εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης, διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά το προσφυγικό ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2018». Στην διοργάνωση, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Ραφήνα και τους συλλόγους που έλκουν την προέλευση από τις αλησμόνητες πατρίδες του μικρασιατικού ελληνισμού, εφέτος προσκλήθηκαν και συμμετέχουν οι ομάδες Κ19 Πανιωνίου, Μικρασιατική Μεγάρων και Πόντιοι Δραπετσώνας. Από τους εκπροσώπους των ομάδων που μετέχουν, συμφωνήθηκε ως ελάχιστος φόρος τιμής στα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε πρόσφατα την περιοχή, να αγωνισθούν με μαύρα περιβραχιόνια και πριν την έναρξη κάθε αγώνα να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.
Χθες Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στο γήπεδο «Π. Σκούφος» διεξήχθησαν στο πλαίσιο του τουρνουά δύο αγώνες διάρκειας 60’ λεπτών έκαστος.
Η Τριγλία νίκησε την Κ19 Πανιωνίου με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Αμπντουραχμάνι στο 25’. Στον σημερινό (Κυριακή 9/9, ώρα 17.30’) τελικό, θα αντιμετωπίσει την Μικρασιατική Μεγάρων που επεβλήθη των Ποντίων Δραπετσώνας επίσης με 1-0.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money