Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΦΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ



Στον πολιτισμένο χώρο του «Κτήματος Μπραϊμνιώτη», στην Βάρη, έγινε την Τετάρτη 12/9/2018 η εκδήλωση της κλήρωσης των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ για την αγωνιστική περίοδο 2018–2019. Παρευρέθησαν αρκετοί παράγοντες, πολιτικοί, εκπρόσωποι σωματείων και παρακολούθησαν την μακρόσυρτη διαδικασία της κλήρωσης, δυστυχώς χωρίς προηγουμένως να μοιρασθούν τα αναπτύγματα των κληρώσεων ώστε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι -όση ώρα περίμεναν να ολοκληρωθεί η κλήρωση κάθε πρωταθλήματος- το πρόγραμμα και την σειρά των αγώνων τους…
Στο τέλος της σύναξης εμφανίσθηκαν και οι «υψηλοί προσκεκλημένοι» του Δ. Γιαρένη, που υποτίθεται ότι τον στηρίζουν! Ήταν ο Θωμάς Μητρόπουλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, οι οποίοι (κυρίως ο δεύτερος) αφού φωτογραφήθηκαν με πλειάδα φίλων της ΑΕΚ, στην συνέχεια αναλώθηκαν στην προσπάθεια να μεταπείσουν τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας «ΕΠΣΑΝΑ news» ώστε να σταματήσει την αντιπολιτευτική του στάση απέναντι στον ίδιο τον Δ. Γιαρένη και σε μέλη της διοίκησης, δεδομένου ότι εκείνος τον υποστήριζε μετά μανίας προεκλογικά και μέχρι πρότινος!
Μάλιστα, αργά το βράδυ της Τετάρτης, δημοσιεύθηκε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα φωτογραφία του Γιαρένη με τον Μελισσανίδη και σημείωση ότι πρόκειται για τον πρόεδρο Γιαρένη (χωρίς να χρησιμοποιηθεί άλλος χαρακτηρισμός που τελευταία ήταν συνήθης γι’ αυτόν)!
Πάντως, την Πέμπτη ο δημοσιογράφος επανήλθε δριμύτερος, κι έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Ο Μελισσανίδης ξέρει ποιος είμαι και ο Γιαρένης μπορεί να πει τι είπε (σ.σ. ο Μελισσανίδης) όταν έμαθε τα μυθεύματα του αλαζόνα προέδρου για ρούβλια και παραμύθια της Χαλιμάς! Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»…
Γίνεται κατανοητό ότι κάτω από συνθήκες πίεσης και ανοικτής αντιπαράθεσης (η οποία δεν λέγεται αλλά γίνεται) μεταξύ των σωματείων και της διοίκησης, δεν μπορεί να προχωρήσει και να διοικηθεί καμία Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Γι' αυτό θεωρείται σχεδόν σίγουρη η ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money