Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 0-4

Το 0-4 από τον Δριλάκη

Με δυσκολία λόγω καιρικών φαινομένων και με καθυστέρηση 30’ λεπτών άρχισε ο αγώνας στην Παλαιά Φώκαια, καθώς ο παρατηρητής διαιτησίας και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Κατσαδήμας, επέμεινε (προς τον διαιτητή) για την διεξαγωγή του! Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν κατάλληλος αλλά τελικά όλοι φιλοτιμήθηκαν ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι, που ανέδειξε νικητή τον καλύτερα οργανωμένο Αετό Πικερμίου και μάλιστα με 4-0! Οι γηπεδούχοι έδειξαν ασύνδετοι λόγω και των σημαντικών απουσιών τους, με αποτέλεσμα τα λάθη τους να εκμεταλλευθούν κατάλληλα οι φιλοξενούμενοι. Ο Πρωτέας εμφανίσθηκε γενικά κατώτερος του αναμενομένου ενώ ο Αετός (που είχε κι αυτός απουσίες) με πιο έμπειρο σύνολο και καλούς αμυντικούς, κατάφερε να πετύχει 4 γκολ. Στο 7’ ο Καδίτης ανετράπη εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτυ, που μετέτρεψε σε τέρμα ο Καραβατάκης (0-1). Στο 22’ ο Καδίτης σημείωσε το 0-2 και στο 30’ ο Ραπολλάρι το 0-3. Στο β’ μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ουσιαστικά και στο 55’ ο Δριλάκης έκλεισε το σκορ 0-4.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Βιτσεντζάτος, Γκούβας.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παναγούλης, Τσιγαρίδας (52’ Γεωργίου), Νίνα (80’ Παπαγεωργίου), Xύκα (86’ Διακορώνας), Μακροδημήτρης, Τσιάτσιος, Καλαθάς, Τσίπης (35’ Θάνος), Ράικος, Χαντἀντ, Κουλούρης.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Μεϊντάνης, Δημ. Τσιούμας (79’ Ναούμ), Γκιντίδης (72’ Μωυσιάδης), Γιώργ. Δημητρίου, Διαμάντης, Άμερ, Κολλάτος, Καδίτης (72’ Βασ. Τσιούμας), Καραβατάκης, Δριλάκης, Ραπολλάρι (65’ Αγγελόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money