Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΣΘΕΝΕΙ ΒΑΡΙΑ Η ΕΠΣΑΝΑ…


Η διοικητική κατάσταση της ΕΠΣΑΝΑ ασθενεί βαριά… Η μη παραίτηση του μέλους Δημήτρη Κορμανιώτη από το Δ.Σ. λόγω ασυμβίβαστου και καταστατικής παράβασης, έχει χωρίσει στα δύο τα 11 μέλη της διοίκησης ενώ ο άμεσα ενδιαφερόμενος ως αναπληρωματικός Γιώργος Νικολάου, κινεί τις απαραίτητες διαδικασίες με τους δικηγόρους κ.κ. Μήνη και Παναγόπουλο, ώστε να αποχωρήσει ο κ. Κορμανιώτης και να τον αντικαταστήσει ο ίδιος στην διοίκηση της Ένωσης…
Στο θέμα παρενέβη και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Φλαμπούρης, ο οποίος έγραψε σχετικά: «Αγαπητέ Δημήτρη Κορμανιώτη, πριν λίγο διάβασα ότι ο Γιώργος Νικολάου και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ βρίσκονται στην Γ.Α.Δ.Α. και καταγγέλλουν ότι δέχονται απειλές… Πιστεύω ότι αυτό θα έχει σχέση με την παραίτησή σου!!! Αγαπητέ Δημήτρη, θέλω να σου γνωρίσω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. Αντίθετα, σε εκτιμώ σαν παράγοντα. Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι η επιμονή σου να παραμένεις στο Δ.Σ. της Ένωσης, αγνοώντας το καταστατικό τόσο της ΕΠΣΑΝΑ αλλά και της ΕΠΟ, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς τεράστια προβλήματα στον πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ένωσης… Σου υπενθυμίζω ότι για την παράβαση του καταστατικού, ο αείμνηστος ιδρυτής και πρόεδρος Στέφανος Βακιρτζής είχε παραιτηθεί. Επίσης, ο πρώην πρόεδρος κ. Λίτσας, όπως και ο σημερινός αντιπρόεδρός σας Φώντας Ρούσσης. Ακόμη ο Ηρακλής Παπαθεοδώρου. Κάνε λοιπόν κι εσύ το αυτονόητο, για να σε γράψει θετικά η ιστορία της ΕΠΣΑΝΑ.
ΥΓ.: Αγαπητοί παράγοντες, όπως εσείς στα σωματεία σας σέβεστε το καταστατικό σας, έτσι πρέπει να κάνει και ο Δημήτρης Κορμανιώτης».
Σύμφωνα με καταγγελίες, οι παράγοντες που διαφωνούν με τον Δ. Γιαρένη, κι επιδιώκουν την αποπομπή του, δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα και για τον λόγο αυτό απευθύνθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ώστε να ληφθούν μέτρα προστασίας τους. Το θέμα είναι ποιος απειλεί και γιατί τους παράγοντες της ΕΠΣΑΝΑ;
Πέρα όμως από την «υπόθεση Κορμανιώτη», αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι η διοικητική αρρυθμία έχει προχωρήσει και στα οικονομικά της Ένωσης! Δυστυχώς, οι ερασιτέχνες παράγοντες που διοικούν την ΕΠΣΑΝΑ έχουν αποφασίσει να πληρώνονται τα έξοδα των διοδίων της Αττικής οδού και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Νάκας κατηγορείται ότι εισπράττει 200 ευρώ μηνιαίως με αυτή την αιτιολογία!!! Δεν το φανταζόμασταν ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά φαίνεται ότι το μυαλό των διοικούντων βρίσκεται περισσότερο στην προσωπική τους βολή παρά στην εξυπηρέτηση των σωματείων που εξελέγησαν για να υπηρετούν.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money