Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1-3


Το 1-2 από τον Έλενα

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Σαρωνικό, που έδειξε καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι του κι επικράτησε δίκαια. Το ματς έγινε στο στάδιο Βάρης λόγω έργων στο στάδιο Βουλιαγμένης. Και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες βασικών στελεχών τους. Η Βουλιαγμένη διατήρησε την υπεροχή στο πρώτο 20άλεπτο του αγώνα και προηγήθηκε στο 15’ με κεφαλιά του Παππά ύστερα από καλοτραβηγμένη σέντρα από πλάγια του Κόλλια (1-0). Η συνέχεια ανήκε στον Σαρωνικό, που σιγά-σιγά βελτιώθηκε και ανάγκασε τον τερματοφύλακα Παπαχριστόπουλο σε 2-3 δύσκολες επεμβάσεις. Στο 30’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Μπουγατσιά, σε κτύπημα κόρνερ του Παπακωνσταντίνου (1-1). Στο 44’ έγινε το 1-2 με κοντινό πλασέ του Έλενα (από εξαιρετική πάσα του Μπουγατσιά) και στο 45’ ο Μπουγατσιάς με νέο πλασέ από κοντά πέτυχε το 1-3 από πάσα του Ρέδι. Στο β’ ημίχρονο σχεδόν τίποτε δεν άλλαξε. Ο Σαρωνικός κράτησε το σκορ με ευκολία ενώ είχε 2 ακόμη καλές ευκαιρίες να το επεκτείνει…
Διαιτητές: Δ. Βαβουράκης  (άπειρος και «λίγος» γι’ αυτό το παιχνίδι) – Κουλοχέρης, Πολυχρονιάδης (καλοί).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Τουρπέτας, Κουφογιάννης, Κουκουνασούλης, Αντωνόπουλος (71’Κωνσταντίνου), Κόλλιας, Κουσιάκης (46’ Βεϊζάι), Μαγγόλιας, Παππάς (70’ Τρακάλας), Λ. Μαντακίδης, Μπίνας (80’ Παινέσης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Δημητρὀπουλος): Χαντζάρας, Μπουκουβάλας (60’ Αδαμίδης), Ρέδι, Χριστόπουλος, Χασουράκης, Ναυπλιώτης, Μπουγατσιάς, Μαραγκός, Γκιούζι (63’ Τραϊτοράκης), Παπακωνσταντίνου (84’ Ρόθος), Έλενας (75’ Θεοδωρίδης).

Το 1-0 από τον Παππά (ο πεσμένος στο έδαφος)

* Στιγμιότυπα του αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money