Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ!


Έσπευσε ο παράγοντας της ΕΠΣΑΝΑ να δικαιολογήσει στα αφεντικά του την «αδυναμία» του βοηθού Παντελή Σπυρόπουλου, να ακυρώσει το κανονικό γκολ του Πανιωνίου στον αγώνα πρωταθλήματος Α’ εθνικής με τον Ολυμπιακό! Αμέσως διέδωσε ότι τον συγκεκριμένο επόπτη δεν τον πρότεινε η Ένωσή του αλλά τον επέλεξε ο ίδιος ο Περέιρα (υπονοώντας ότι ο ίδιος ο παράγοντας και η Ένωση δεν έχουν ευθύνη και δεν τον εγκρίνουν)!
Η ιστοσελίδα της «Δίκης», που σχολιάζει την επικαιρότητα, (όχι τυχαία) έγραψε την εξής διαρροή: Όταν βλάπτει ο τόπος στα νιάτα! Κι όμως: Τον βοηθό διαιτητή της Νέας Σμύρνης Π. Σπυρόπουλο, δεν τον πρότεινε η Ένωσή του, η ΕΠΣΑΝΑ! Τον επέλεξε μόνος του ο Περέιρα, ψάχνοντας για νέους διαιτητές.
Ακολούθησαν νέες δημοσιογραφικές πληροφορίες, αυτή την φορά στην προσκείμενη στον παράγοντα ιστοσελίδα «sdna», περί σκέψεων να «τελειώσουν» τον βοηθό της Νέας Σμύρνης, που χαρακτηριστικά έγραψε: Πληροφορίες του «sdna» αναφέρουν ότι υπάρχουν έντονες σκέψεις στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να «τελειώσουν» από τους πίνακες τον βοηθό Σπυρόπουλο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, καθώς είναι θορυβημένοι με το κραυγαλέο λάθος του στον αγώνα Πανιωνίου-Ολυμπιακού. Και προσθέτουν: Στην ΚΕΔ -άλλωστε- θεωρούν κάτι παραπάνω από κραυγαλέο το λάθος του επόπτη, ο οποίος υπέδειξε σε θέση οφ-σάιντ τον Μασούρα (63') κι ακύρωσε το γκολ των γηπεδούχων, παρότι καλυπτόταν... δύο μέτρα!  Φυσικά, η παραπομπή του ήταν γνωστή ήδη από χθες το βράδυ, καθώς ο παρατηρητής Σταύρος Φλώτσιος του επισήμανε το σοβαρό λάθος του στα αποδυτήρια, αλλά προφανώς δεν είναι στην δικαιοδοσία του να πει αν θα αποπεμφθεί ο βοηθός διαιτητής.
Έτσι, ο παράγοντας νομίζει ότι ξέφυγε από τον βραχνά της δικαιολογίας στους προϊσταμένους του, γιατί ο επόπτης από την Ανατολική Αττική «βοήθησε» τον Ολυμπιακό!!! Κάνει ότι δεν γνωρίζει (σ.σ. ο παράγοντας) πως οι δικοί του τον έχουν «ξεγραμμένο» και ψάχνουν για τον διάδοχό του…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money