Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (1)


ΜΑΡΚΟ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-4 πέναλτυ
Η Μαρκό έπαιξε στο «μισό» γήπεδο τον Παλληνιακό αλλά η εξαιρετική απόδοση του τερματοφύλακα Τσάκαλου απέτρεψε την ήττα και τον αποκλεισμό των φιλοξενουμένων. Καμία ομάδα δεν ήταν έτοιμη για το ντέρμπυ. Όμως, ο Παλληνιακός κατάφερε να προκριθεί στην διαδικασία των πέναλτυ με 4-2. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 0-0. Η Μαρκό διατήρησε την υπεροχή σ’ όλο τον αγώνα αλλά ήταν άτυχη καθώς ο Τσάκαλος έπιασε τ’ άπιαστα! Στο 38’ κτύπημα πέναλτυ (ανατροπή Βαζέχα από τον Κούνα) του Πλιάγκα απέκρουσε ο Τσάκαλος. Στο 4’ και στο 79’ ο Βαζέχα έστειλε την μπάλλα στα δοκάρια και στο 89’ είχε νέα προσπάθεια στο δοκάρι ο Καλιαμπάκας για λογαριασμό της Μαρκό. Επίσης, στο 84’ ο Καλιαμπάκας έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσάκαλος και στην συνέχεια μπλόκαρε την μπάλλα σε νέα επικίνδυνη κεφαλιά του Καλιαμπάκα… Στο 87’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Παλληνιακού, αλλά μετά από υπόδειξη του βοηθού Καραθανάση πήρε πίσω την απόφαση κι έδειξε κίτρινη κάρτα στον Κωστόπουλο για «θέατρο».
Στο 100’ έγινε λάθος από τον Τσάκαλο και η μπάλλα στρώθηκε στον Δημογιάννη, ο οποίος σούταρε αλλά ο Κολοτούρος πρόλαβε κι απομάκρυνε… Σε ανάλογη φάση με λάθος του Κύρκου στο 103’, ο Ματσαδές σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 105’ χάθηκε τετ-α-τετ του Πόποβιτς, καθώς μπλόκαρε ο Τσάκαλος με διπλή προσπάθεια. Στο 115’ μετά από φάση διαρκείας, ο Λαλάι έπιασε μακρινό σουτ, με τον Τσάκαλο να διώχνει -με υπερένταση- πάλι σε κόρνερ. Και στα πέναλτυ ο Τσάκαλος ήταν ήρωας, αφού απέκρουσε τα κτυπήματα των Γκριμέκη Καλιαμπάκα. Τα πέναλτυ: Κολοτούρος 0-1, Βαζέχα 1-1, Σάμιος 1-2, Γκριμέκης απόκρουση Τσάκαλου, Κωστόπουλος 1-3, Πόποβιτς 2-3, Ζέλο δοκάρι, Καλιαμπάκας απόκρουση Τσάκαλου, Ν. Βλάχος 2-4. Έτσι, ο Παλληνιακός πήρε την πρόκριση! Με πολλά λάθη ο διαιτητής Δραγάτης.
ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Νταή (115’ Θ. Βλάχος), Γκριμέκης, Σόφης, Δημητρακόπουλος, Τζιβίλογλου (73’ Λαλάι), Δημογιάννης (100’ Πατσαούρας), Καλιαμπάκας, Πλιάγκας (70’ Πόποβιτς), Βαζέχα, Ζαραδούκας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Κων. Τσάκαλος, Μερκούρης, Κούσης, Αρκούδας (43’ λ.τρ. Ελ Γκαμάλ), Κολοτούρος, Κούνας (70’ Ν. Βλάχος), Άγγ. Τσάκαλος, Σάμιος, Κυριόπουλος (41’ Ματσαδές), Ζέλο, Τρυφιάτης (46’ Ρ. Κωστόπουλος).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-4
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της η ομάδα Κ20 του Αήττητου Σπάτων νίκησε εκτὀς έδρας 4-1 κι απέκλεισε τον γηπεδούχο Κουβαρά από το Κύπελλο. Με προπονητή τον Τάκη Χριστόπουλο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 2-1, κι επικράτησαν τελικά ύστερα από καλό παιχνίδι. Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κουβαράς, αλλά δεν αξιοποίησε ευκαιρίες που δημιούργησε. Σκόρερς ήταν ο Κατσέρης, ο οποίος σημείωσε χάτ-τρικ (τα 3 πρώτα τέρματα 4’, 20’, 75’) και ο Βάμβουκας (87’). Στο 26’ μείωσε για τους γηπεδούχους ο Αντ. Κερμέζο. Μέτριος ο διαιτητής Ν. Κορωνιάς.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Λάζαρης): Γερόλυμος, Μήτσης, Νικολόπουλος, Φούσσας, Άγγ. Κερμέζο, Κατσούλας, Γκίκας (55’ Κοντούλης), Ζαφειρόπουλος, Αντ. Κερμέζο, Χελιώτης, Κοσμ. Δημογιάννης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Χριστόπουλος): Mποτζιολής, Kουτσουμπέλας, Kερίμ, Σουβατζόγλου, Mπρότσι, Φωτίκας, Παπακώστας, Πρέντι, Mοιρασγεντής, Kατσέρης, Σαχσανίδης. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Bάμβουκας, Φυτιλής, Mπεκιάρης, Bερώνης.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0-1
Ο Κυανός Αστέρας Βάρης απέκλεισε την γηπεδούχο Λαυρεωτική με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 36’ ο Παπανικολάου. Η Λαυρεωτική αποδείχθηκε «σκληρός» αντίπαλος και αντιμετώπισε τον καλύτερό της Αστέρα με καλή απόδοση… Στο 83’ είχε δοκάρι ο Μασκλαβάνος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπακωνσταντίνου): Λάμπρου, Μαλατάνος, Χαμόλι (72’ Βουκελάτος), Στουραΐτης, Παντελιάς, Τζώρας (50’ Δρούγκας), Κωνσταντινίδης (70’ Μπέλλος), Παπαγιάνι, Χαρίτος, Μιχαηλίδης (60’ Χρήστου), Γκάγκωσης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Λεοντίου, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Παπανικολάου (70’ Μανάλης), Τσακίρης (46’ Μίχος), Ζουρούδης, Παπάζογλου (78’ Βεϊόγλου), Νιούμαν (60’ Μασκλαβάνος).

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-4
Τα Γλυκά Νερά δεν άφησαν ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που τους έδωσαν οι γηπεδούχοι της Ατλαντίδας, κι επεκράτησαν στο τέλος 4-0. Οι αντίπαλοι είχαν σημαντικές απουσίες βασικών στελεχών τους. Μπορεί να έδειχνε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας αυτή του Αλβέρτου Παπαδάκη αλλά δεν ήταν και τόσο πειστική μέχρι το 60’ που οι παίκτες της Ατλαντίδας κουράσθηκαν και υπέπεσαν σε λάθη. Δύο γκολ σημείωσε ο Νάνος. Στο 31’ το 1-0 με κεφαλιά ύστερα από κτύπημα φάουλ και στο 63’ το 2-0 με πλασέ. Στο 65’ ο Αλεξίου έκανε το 3-0 και στο 79’ ο νεοεισελθών Δρούγκας το τελικό 4-0. Μέτριος ο νεαρός διαιτητής Δήμας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Χριστόπουλος, Λιάσκος (78’ Ιωάννου), Θεοδώρου, Κιούρκος, Περιβολάρης, Χερμάρι, Κάτσι (75’ Μετόχου), Παππάς, Ρέι Ίμπι (82’ Ντούκα), Πανόπουλος, Καγιάς.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Στασινός (68’ Αμοργιανός), Παυλάκης, Συμβουλίδης, Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου (78’ Καλφακάκος), Νάνος, Στίσι, Σαντριά (71’ Δρούγκας), Καπράλος (80’ Τσέρτος).

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0-4
Καλύτερος ο Πρωτέας, προκρίθηκε εις βάρος του γηπεδούχου Πανσταυραϊκού με 4-0, διευρύνοντας το σκορ στα τελευταία λεπτά της συνάντησης κι αφού οι γηπεδούχοι είχαν χάσει κάποιες ευκαιρίες. Ο Πρωτέας (παρά τις απουσίες του) ήταν πιο έτοιμη και πλήρης ομάδα, απέναντι στον ανέτοιμο και ελλιπή Πανσταυραϊκό. Σκόρερς αναδείχθηκαν ο Ρἀικος, που πέτυχε το 1-0 στο 10’ και το 2-0 στο 20’ με ισάριθμα σουτ ενώ στο 88’ ο Γεωργἰου με πλασέ σημείωσε το 3-0. Το σκορ έκλεισε ο Κουλούρης στο 92’ με σουτ που έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Κουταλά. Καλή εντύπωση άφησε ο νεαρός διαιτητής Βαρσαμίδης.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ (Λατσούνας): Αηδόνης (46’ Κουταλάς), Κατσούλης (80’ Ι. Γεωργακόπουλος), Νάσσιος, Ανδριώτης, Χαρ. Γεωργακόπουλος, Σερβίτης, Σάκκας, Λαζαρίδης, Κατσαλής (46’ Τσαγκαράτος), Χρ. Μήτρου (60’ Λάτο), Θωμ. Μήτρου.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Ι. Σιδέρης): Παναγούλης, Μακροδημήτρης, Γεωργίου, Τσιάτσιος, Τσιγαρίδας, Τσίπης (55’ Ντούνι, 70’ λ.τρ. Λακές), Παπαγεωργίου, Χαντάντ, Ράικος (85’ Μπαρμπαρής), Σκούρτας, Κουλούρης.

* ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0-1
* ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1-2 (παράταση)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money