Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 1-0


Μετά από μέτρια εμφάνιση οι γηπεδούχοι Νικητές επικράτησαν δίκαια του αξιόμαχου Πανσταυραϊκού 1-0. Ο αγώνας διεξήχθη σε άθλιο αγωνιστικό χώρο, λόγω της 48άωρης διάρκειας βροχής που προηγήθηκε, με αποτέλεσμα να δυσκολεύσει αφάνταστα τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Οι Νικητές ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Πανσταυραϊκός προσπάθησε για το καλύτερο, χωρίς σημαντική ευκαιρία για γκολ. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 31’ ο Κυρλάκης (1-0). Λίγο νωρίτερα (26’) ο Σωτηρόπουλος είχε χάσει μοναδική ευκαιρία. Επίσης, στο 72’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοσκολού, η μπάλλα βρήκε την συμβολή των δοκαριών και στην συνέχεια ο Μπαβέλας αστόχησε σε κενή εστία!
Διαιτητές: Κώτσαινας – Καλαμπάκας, Μιχαλίτσης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τριανταφύλλου): Φιλάνδρας, Λέκα, Παπαπέτρου (63’ Νταλλαρής), Παπανικολόπουλος (77’ Μαγγίνας), Μπαβέλας, Γυφτέας (89’ Αναστασάτος), Φενερίδης, Σωτηρόπουλος, Κυρλάκης (68’ Μίσσιος), Κοσκολός, Νικολόπουλος.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ (Λατσούνας): Ζάβρας, Κατσούλης, Δριτσέλης (55’ Ντζουμάνης), Καρράς, Γεωργακόπουλος, Σερβίτης (78’ Δημ. Μήτρου), Νάσιος (62’ Θωμ. Μήτρου), Σάκκας, Κατσαλής, Χρ. Μήτρου (987’ Μπακού), Λαζαρίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money