Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (2)


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-1 στην παράταση
Ο πολύ καλός Σαρωνικός απέκλεισε γηπεδούχος την έμπειρη (και κυπελλούχο 2016) Τριγλία Ραφήνας με 2-1 στην παράταση. Η επικράτηση των γηπεδούχων ήταν δίκαιη, ήλθε με ανατροπή, κι έδειξε την διάθεση και την δυναμική της ομάδας για εφέτος… Η Τριγλία δεν κατάφερε να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Όμως, η εμπειρία αρκετών παικτών των φιλοξενούμενων έφερε την πρωτοπορία στο σκορ, στο 48’ με τον Δελαπόρτα (0-1) από πάσα του Μουστόγιαννη (φωτο επάνω).
Γρήγορα ο Σαρωνικός ισοφάρισε. Στο 50’ ο Έλενας με σουτ εκτός περιοχής στην κίνηση, πέτυχε το 1-1. Το ματς πήγε στην παράταση και ο προπονητής του Σαρωνικού ρίσκαρε με την χρησιμοποίηση του ανέτοιμου Σέλβια, ο οποίος όμως είχε συμμετοχή στην φάση του 117’ που ο Παπακωνσταντίνου με διαγώνιο σουτ έδωσε την πρόκριση στον Σαρωνικό (2-1)!
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Δημητρόπουλος): Καραλής, Μπουκουβάλας, Χριστόπουλος, Ζουμπουρλής (70’ Παπακωνσταντίνου), Χ. Κετέογλου (80’ Χασουράκης), Γκιούζι, Ρέδι (117’ Ρόθος), Μαραγκός, Ναυπλιώτης, Μπουγατσιάς, Έλενας (106’ Σέλβια).
ΤΡΙΓΛΙΑ (Κωτσοβός): Γερακάκης, Τσάγκαρης, Σταυρόπουλος (90’ Βατίστας), Δάρρας, Αρβανιτίδης, Δελαπόρτας, Παπαδιονυσίου, Μουστόγιαννης, Κωστόπουλος (64’ Ζαφειρόπουλος), Κακαράς, Μάργαρης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΩΡΩΠΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-1

Την μεγάλη έκπληξη της ημέρας πέτυχε ο Ωρωπός που απέκλεισε στα Νέα Παλάτια την κυπελλούχο Θύελλα Ραφήνας με 2-1! Οι γηπεδούχοι του Αργύρη Πούλου έφθασαν δίκαια στη νίκη και την πρόκριση. Στο 35’ ο Κ. Φιλλής (αφού η ομάδα του είχε απολέσει 4 τελικές προσπάθειες) σημείωσε το 1-0 και στο 55’ ο Αλεξόπουλος εκμεταλλεύθηκε ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Κατσικάτσου κι έκανε το 2-0! Νωρίτερα έχασε μοναδική ευκαιρία ο Κανατάς. Η Θύελλα μείωσε 2-1 με σουτ του Δημητρίου στο 65’. Στο α’ μέρος ο τερματοφύλακας Ντέρκα έκανε δύο πολύ καλές αποκρούσεις, όπως και στο β’ μέρος (μετά το 2-1) όποτε χρειάσθηκε. Στο 85’ ο Κανάρης παραλίγο να κάνει το 3-1! Γενικά, ο Ωρωπός ήταν πολύ καλός και οι φίλοι του έμειναν ενθουσιασμένοι και πανηγύρισαν μια από πιο λαμπρές σελίδες της πολύχρονης ιστορίας του συλλόγου!
ΩΡΩΠΟΣ (Πούλος): Ντέρκα, Μήτρου (75’ Μίχας), Κανατάς, Αλιάι, Μουστής, Ζουβερέλης, Τσελάι, Γιόνι (64’ Μπραχιμάι), Φιλλής, Κανάρης (77’ Μανιώτης), Ευφραιμίδης (58’ Αλεξόπουλος).
ΘΥΕΛΛΑ (Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Σαντίκου, Καραπάνος (46’ Β. Παπαδόπουλος), Μαστρογιαννούδης (46’ Μαργέτης), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Μαραθιανός, Δημητρίου, Σένε.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:


ΚΟΡΩΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-5
Σαφώς ανώτερος ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου απέκλεισε άνετα το γηπεδούχο Κορωπί με 5-1. Από το α’ ημίχρονο διαμορφώθηκε το 0-3, με τέρματα των Χαρίση (7’), Λύγκου (35’) με ανύπαρκτο πέναλτυ και Ράνα (40’). Στο 50’ πάλι ο Ράνα πέτυχε το 0-4 και στο 61’ ο Μουσαράι έκανε το 1-4. Στην εκπνοή του αγώνα (93’) ο Λύγκος διαμόρφωσε το τελικό 1-5.
Με λάθη η Ελένη Αντωνίου.
Στο 46΄ αντικαταστάθηκε ο Χαρίσης που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν ράμματα.
ΚΟΡΩΠΙ (Γ. Τσομπανάκης): Μακρής, Παπαθανασίου (50’ Καπουράνης), Πάντου, Μπανάι (64’ Σκουρλής), Ξένος, Βαμβακερής (56’ Ν. Κορωνιάς), Ευτ. Τσομπανάκης, Δ. Οικονομίδης, Μουσαράι, Βίλα, Μερκούρης (73’ Α. Κορωνιάς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Χριστοφιλέας): Σαμαράς, Χαρίσης (46’ λ.τρ. Μπότης), Βενέτης, Λένγκα, Τσέπας, Σκαφίδας, Αρκουμάνης (59’ Γιουβανέλλης), Μασκάι, Λύγκος, Ράνα (65’ Χατζής), Παντέλης (91’ Καρυπίδης).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0-2
Σε ματς χωρίς πολλές φάσεις, τα Καλύβια προκρίθηκαν εις βάρος της γηπεδούχου Αρτέμιδας με 2-0. Στο μεγαλύτερο διάστημα του α’ μέρους οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά καλά αλλά τα Καλύβια στο 43’ πέτυχαν το 0-1 με σκόρερ τον Σταμάτη από πάσα του Λάπα (φωτο επάνω). Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και στο 54’ σημείωσαν το 0-2 με τον Πασκάλι μετά από πάσα του Αναστόπουλου. Μέτριος και χωρίς πυγμή ο διαιτητής Κ. Κορωνιάς.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Τσιγκούλης): Μπλάνας, Κουτρούτσος, Μασσαράς, Βασιλείου, Βιδάλης (67’ Γ. Γκούτσιας), Κολάγκι, Τσούκα, Τογιάλλι, Φυτιλής (56’ Μπουλούμπασης), Ράσα (82’ Αϊδώνης), Γ. Παπάζογλου.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Δαγκούλης): Παπαθεοδώρου, Καραγιάννης, Σιδέρης, Χάιδος (75’ Κοτσίου), Διακρούσης, Μήτρος (87’ Σύρος), Πασκάλι (90’ Κουφαλιάς), Ντούνης, Σταμάτης (66’ Χριστόπουλος), Λάπας, Αναστόπουλος.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-0
Η Μάχη απέκλεισε με 1-0 τον Παλλαυρεωτικό, που είχε ευκαιρία να προηγηθεί στο 33’ όταν ο Βούσουλας υπέπεσε σε πέναλτυ αλλά ο Γιαχάεβ εκτέλεσε την ποινή στέλνοντας την μπάλλα στο δοκάρι! Στο 17’ είχαν δοκάρι και οι γηπεδούχοι σε σουτ του Βάσου. Στα α’ μέρος μπορεί η Μάχη να έδειχνε καλή αλλά ο Παλλαυρεωτικός απείλησε περισσότερο (με καλό κέντρο κι επίθεση), ειδικά μετά το χαμένο πέναλτυ. Η Μάχη πέτυχε το νικητήριο τέρμα της στο 59’ με κεφαλιά του Τζήμα σε σέντρα του Δημγκιόκα (1-0). Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια επικράτησαν καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον «βαρύ» αγωνιστικό χώρο. Καλός ο διαιτητής Πανούτσος.
ΜΑΧΗ (Σιδηράς): Παππάς, Κοροβέσης, Φλώρος (84’ Βαρώνος), Βούσουλας, Αχμέτ, Καραλής, Τζήμας (93’ Παρούσος), Νταής, Δημγκιόκα (93’ Σελαμάι), Βάσος (77’ Τσέλας), Σένε.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Καραγιάννης, Νικολαΐδης (74’ Καυκιάς), Σάμιος, Πώχος, Μπεργιάννης, Ντίνος, Δημητρόπουλος (70’ Διακορώνας), Βελετάκος, Ασλάνι, Παπαγεωργίου (77’ Πάνου),Β. Γιαχάεβ (85’ Χουσεΐν).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 0-4
Ο Αχαρναϊκός παρουσίασε καλό σύνολο και αφού εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη του Παμπαιανικού, τον απέκλεισε με 4-0. Το αποτέλεσμα είναι βαρύ για τον Παμπαιανικό αλλά αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αφού οι επιθετικοί των φιλοξενουμένων βγήκαν πολλές φορές σε θέση τετ-α-τετ και πέτυχαν να σκοράρουν μόνο στις δύο! Ο γηπεδούχος Παμπαιανικός έχασε στο α’ μέρος κάποιες καλές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε (0-1) ο Ναούμ στο 10’ και ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα του Αχαρναϊκού (0-2) στο 31’. Στο β’ μέρος η εικόνα δεν άλλαξε σημαντικά και στο τέλος 79’ και 89’ οι φιλοξενούμενοι με τον Νικολάου (0-3) και τον Τζανέτο (0-4) έκλεισαν το σκορ.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσαγδής): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Παρθένης (75’ Λαγός), Χατζής, Παπασωτηρίου, Σπυρόπουλος (86’ Κομπότης), Λιάκος, Γκόμπλιας, Κατσικώστας (52’ Τράντος), Τσιγάρας (82’ Δημήτρουλας), Μυρτάι.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θανέλλας): Αντωνόπουλος (83’ Κουμής), Ιωαννίδης, Χουστουλάκης, Μακρής, Τζανέτος, Μουκίδης (72’ Κογιός), Ναούμ (63’ Κυριακίδης), Καρδάσης (77’ Βαλλιάνος), Νικολάου, Καραγεώργος, Δεγαΐτας.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2-1
Σημαντική νίκη-πρόκριση με 2-1 επί του δυνατού Νικολακάκη, σημείωσε ο γηπεδούχος Θησέας Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης. Και τα δύο τέρματα πέτυχε ο Τασσόπουλος. Δοκάρι είχε ο Παππάς με κεφαλιά ενώ καλές ευκαιρίες έχασαν οι Κ. Τσέλιος, Πράππας, Κατσούγκρης, Μουλάκης και Οικονόμου.
Το πιο σημαντικό γεγονός για την διοίκηση του συλλόγου ήταν η εκπλήρωση του στόχου να αγωνίζονται στην βασική 11άδα παίκτες από τις υποδομές της ομάδας. Έτσι, στην αρχική ενδεκάδα βρέθηκαν 5 παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία του Θησέα: Μηναδάκης, Τσατσούλας, Τσέλιος, Α. Παππάς και Πράππας. Ενώ στον πάγκο υπήρχαν 6 ακόμη: Μ. Ευαγγελίου, Αχ. Ευαγγελίου, Ν. Παππάς, Ανδριάς, Γεωργιόπουλος, Ρηγανιάς.

* ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΓΕΡΑΚΑΣ 0-6
* ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΥΛΩΝΑΣ 5-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money