Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ


Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών Τάσος Μπερτόλης, διαφωνώντας με την στάση της ηγετικής ομάδας της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ, που άφησε στην τύχη τους τα πρωταθλήματα κάτω από τις γνωστές απαράδεκτες καιρικές συνθήκες, ανάρτησε το ακόλουθο σχόλιο στην ιστοσελίδα του, σήμερα Κυριακή: «Είναι απαράδεκτο που δεν αναβλήθηκαν τα παιχνίδια της ΕΠΣΑΝΑ χθες. Όπως θα είναι απαράδεκτο αν δεν αναβληθούν έστω σήμερα… Και η βροχή να σταματήσει, και να αρχίσουν τα παιχνίδια, σε τι αγωνιστικούς χώρους θα παιχτεί ποδόσφαιρο; Την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών δεν την σκεφτόμαστε»!
Και ο σύμβουλος του Δ.Σ. Γιώργος Πέππας, διαχώρισε την θέση του στο θέμα της αναβολής ή μη των αγώνων πρωταθλήματος ανδρών, με την ακόλουθη δήλωση: «Αυτό που συνέβη είναι αδιανόητο. Να βλέπουμε πλημμυρισμένα γήπεδα, να επιμένουν οι ομάδες ότι δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και η Ένωση εγωιστικά να λέει όχι, θα διεξαχθούν σ’ όσα το κρίνουν εφικτό οι διαιτητές! Εγώ διαχωρίζω την θέση μου και δίκιο έχουν οι ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν, να απαιτούν τα έξοδα. Θα είμαι υπέρ τους στο Δ.Σ.».
Από τον Ωρωπό, έγινε η ακόλουθη ανάρτηση στο διαδίκτυο, το πρωί της Κυριακής: «Μια απλή ερώτηση-παρατήρηση προς όλους τους υπεύθυνους (;) του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου: Χθες είχαν προγραμματιστεί να γίνουν ΕΠΤΑ (7) αγώνες στα πρωταθλήματα ΕΠΣΑΝΑ. Λόγω καιρού (το γνωρίζαμε εκ των προτέρων από την ΕΜΥ) έγινε μόνο ένα παιχνίδι, στην Π. Φώκαια, και τα άλλα αναβλήθηκαν. Είναι τόσο δύσκολο να παρθεί απόφαση ΤΩΡΑ ώστε να αναβληθούν τα σημερινά παιχνίδια και να μη ταλαιπωρηθούν ψυχικά και οικονομικά οι ομάδες; Σήμερα ο καιρός είναι χειρότερος από χθες (στη φωτογραφία η κατάσταση του γηπέδου μας στα Νέα Παλάτια). Εμείς σαν Ωρωπός είμαστε γηπεδούχοι και δεν πρόκειται να μετακινηθούμε. Όμως γιατί να ταλαιπωρηθεί ο Γέρακας και οι άλλες ομάδες που θα μετακινηθούν, για παιχνίδια που 99% θα αναβληθούν; Εντελώς φιλικά η παρατήρησή μας»!
Ο Γιάννης Μπαβέλας σχολίασε χιουμοριστικά στο διαδίκτυο: «Ο δήμος Παλλήνης είχε κλείσει τρεις μέρες τα γήπεδα. Το γήπεδο Ανθούσας από χθες λίμνη. Η βροχή και σήμερα ασταμάτητη. Αλλά το σωστό είναι να περιμένουμε έως τις 4:30’ το απόγευμα, που ο ήλιος θα λάμπει, τα πουλάκια θα κελαηδούν και τα νερά θα απομακρύνει ο θεός Ποσειδώνας, χτυπώντας 3 φορές την τρίαινά του στον βράχο της Πεντέλης»...
Επίσης, το Συκάμινο με ανάρτησή του στο διαδίκτυο από το απόγευμα του Σαββάτου, προέτρεψε την Ένωση να αναβάλλει τους αγώνες: «Όπως παρακολουθούμε από το επίσημο site της ΕΠΣΑΝΑ, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν την χώρα μας, όλοι οι αγώνες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα, είτε έχουν αναβληθεί ή έχουν διακοπεί. Μήπως κύριοι υπεύθυνοι της διεξαγωγής του πρωταθλήματος προβείτε στην αναβολή και των αυριανών αγώνων, για να μην υποστούν τα σωματεία ταλαιπωρία να μεταβούν στο γήπεδο και στη συνέχεια να μη διεξαχθεί ο αγώνας; Ακούμε τους μετεωρολόγους να μας λένε ότι και η αυριανή μέρα θα είναι χειρότερη. Όπως γνωρίζετε όλοι, οι μετακινήσεις μιας ομάδας με λεωφορείο κοστίζει ακριβά και αυτή την εποχή δεν είναι για περαιτέρω έξοδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money